Komentari (82)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Franz šta misliš o ovome gade jedan? Uz ove teroriste se ti svrstavaš!
Franjo Kosovic :)) brat Zenon mu zivi na Elidzi... imam mu i broj telefona.
Hvala, biće dovoljno. ;-))) Neće mu ni USA passport pomoći! :-)))
PRIKAŽI ODGOVORE (2)
definitivno, Palestinci su najnapaceniji narod u historiji covjecanstva. :(
Ne tako davno pobili su oko 600 djece u Gazi i nikom ništa. Gađali namjerno škole i bolnice sa ciljem da što više djece pobiju i tako primoraju Palestince Gaze na predaju. Opet nikom ništa. I ne samo to,nego se u medijima na zapadu to i ne spominje. To onda može samo da znači jedno,ubijajte i uništavajte niko vam neće ništa. Samo se takvim stavom može objasniti nevjerovatan zločin nad sivilima Gaze,a posebno prema palestinskoj djeci.
U Dzehenemu gorili dabogda!!!
5 i 6 slika govore više od bilo koje riječi!!!
Čuj ekstremi...pa valjda su i oni teroristi
Naša reprezentacija dobije kaznu za zviždanje a ovi izraelci za zločin i ništa..
kako je gorko biti palestinac :(
Smeta im kad im izvizdimo himnu i gazimo zastavu a ne rade nista kako bi sprijecili ubijanje nevinih Palestinaca, njihovih zena i djece, sramota.
Fašisti!!!!
Zamisli samo koliko je srce ovih ljudi, kamenjm na tenkove, oni ce sigurno pobjediti.
Doci ce i taj dan, plakat ce te i vi i moliti... gamad jedna dijete koje nista.ne zna ubiti... tipican dokaz ko su i kakav su narod...
Jebem tebe tvoj "babo"... mozda se.zna, mozda, ne, zna se.ko su genocidasi... :*
Eno Erdogana bombardira jadne Kurde i na njima pokaziva mišiće, ako već glumi sultana i zaštitnika muslimana, zašto faca ne oslobodi Palestince, zašto ne napadne Izrael? Serete protiv Irana, govorite da su nevjernici, a jedini imaju muda od svih mulsimanskih zemalja suprostaviti se Izraelu.
Onaj ko napadne Izrael započeo je III svjetski rat. Shvataš li to? I ja bih volio da nema te gamadi, ali svijet funkcionise malo drugačije. To ti je zaštićena vrsta, ko' mrki medo. Imao je Hićo pravo u dosta stvari, a njegova ideja o cifutima je apsolutno najbolja.
Muslimani vole Hitlera i nacizam, eto danas sve nacističke stranke isto vole tako muslimane pa se zalažu za vašu ***rtaciju.
A vratice i palestinci njima koliko sutra .I tako u krug vec decenijama .