Komentari (45)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
I ja mislim da nije prirodno, ali dvije svjesne punoljetne osobe imaju pravo da rade šta god hoće sa sobom, to se nas ostalih ne tiče, jer ne ugrožava naša prava ni po jednoj osnovi.
I tako napreduju pederi u Francuskoj! Naprijed braco! Mnogo smo jaki! :D mi cemo da kasnimo, ali doci ce to i kod nas... ^^
prestao sam citati nakon sto si spomenuo iluminate.Mislim stvarno..
Na zapadu postoje pozitivne i negativnr stvari.Pozitivne su te što su muslimankama zabranili da nose burke i da se kreću kao pokretni šatori,pozitivno je što su u Švicarskoj zabranili gradnju đamija koje ruše tradicionalni izgled starih gradova,ali je negativno što legalizuju istospolne brakove.Pederi i muslimani su jedno te isto,i jedni i drugi su paraziti i rak rana za društvo u kojem,nažalost,žive.
...dragi batal paša...kad uočiš razike između originala i kopija, možemo divanit' :)) ...uvaženi mr.jebbim, nismo svi te sreće da budemo takvih, kako fizičkih, tako i mentalnih kapaciteta :)...smiluj nam se , uskraćenim :)
@Batal Pasa Commi jeste blentovina, ali ti si nepismen!
mrsh svim gej revolucionarima i zagovaracima tamo neke demokratije i ljudskih prava! svako je automatski homofob cim ne podrzava nebuloze homosapiensa koji vise ne zna sta ce od svoje gluposti i obijesti! homoseksualizam se namece od strane iluminata kao i svaka druga pogan i anomalija u drustvu, prodaje se narodnim masama kroz licemjerne medija da je to kao nesto normalno i prihvatljivo... mrsh! mrsh svim gejevima i izopacenim stvorenjima! podrska protestantima!
To je jedno,a treba i napomenuti da si ti zapravo jedna,da se grubo izrazim isfrustrirana djevojka koja ima ca.35-36 godina,još si nevina(odatle i zajedljivost)završila srednju i još si na birou,prestara(i poružna)da bi radila negdje u kladionici,tako,nebih dalje,nemoraju sve znati o tebi,ipak sam ja pristojan.
Commi,dali se ti nekada upitaš kolika je starosna granica čitaoca komentara na kliksu,stvarno bi bilo vrijeme da se malo upristojiš sa komentarima,
...moj mladic i ja idemo u martu u Seattle, USA...pogodite zasto...
...fuj...stoka francuska..
Digli ste se danas i to je odlično, al probajte iskombinovati i protestvovati protiv vaše vlade koja trenutno napada "Mali"
"ISTI ONI KOJI SU U FRANCUSKOJ ZABRANILI POKRIVANJE MUSLIMANKI, PROTJERALI CIGANE SADA ŽELE I HOMOSEK.S.U.A.LCIMA DA PRESUDE. NACI-(IONALI)-ZAM JE SA NJEMAČKE PREŠAO NA FRANCUSKU, NE BI BILO ČUDNO DA JEDNOG DANA FRANCUSKA KRENE U POHOD NA OSVAJANJE SVIJETA. " krenuli su početkom 19. st. pod vodstvom Napoleona zaustavila ih je Rusija kao i Nijemce otprilike 150 godina kasnije Francuska drzava Francuska pravila. Kome se ne svida moze napolje. Francuska dzamarhija FUJ prof. dr.sc. Ilija Kodt
ISTI ONI KOJI SU U FRANCUSKOJ ZABRANILI POKRIVANJE MUSLIMANKI, PROTJERALI CIGANE SADA ŽELE I HOMOSEK.S.U.A.LCIMA DA PRESUDE. NACI-(IONALI)-ZAM JE SA NJEMAČKE PREŠAO NA FRANCUSKU, NE BI BILO ČUDNO DA JEDNOG DANA FRANCUSKA KRENE U POHOD NA OSVAJANJE SVIJETA.
U Bosni svak moze biti sta god zeli, Bosna se borila protiv srbije vec hiljadu godina da odbrani pluralizam i pravo na razlicitost.
ja bi im dao pravi na tao ako uspiju međusobno da neprave sebi dijete, ako je to moguce, pa pi onda proglasio da je to prirodno, a ako ne mognu a nece sa sigurnošcu moći jet not nije moguće niti je to neko do sad u radio, onda im je bolje da šute i neremete pripodne principe društva....