Komentari (49)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Reporter: Je li se desio genocid u Srebrenici? Stanivuković: Ne mogu pričati o događajima kad nisam bio ni rođen. Reporter: Znate li šta o kosovskoj bitci? Stanivuković: Nastavlja da priča satima o kosovskoj bitci kao da je sam u njoj učestvovao
Stvarno cirkus. Zbog cega pocinjete rat ? Zbog tablica cemo zaratit sa NATO. E paa
••beni manevri ••bena strategija otiće sve u helać ako drekne tam. Koja će se sve tu mraka sliti. Nekad bi bilo dobro da meteorit žegne e neće sad bit ničija ni država ni planet.
Cekaj jarani jel lobiranjem za neovisnost kosova spremamo sebi autogol ko sa hrvatima? Po mirovnom sporazumu i po UN deklaraciji kosovo je 1/1 dio srbije. Mi imamo slican mirovni, a zalazemo se za krsenje sporazuma? Stavite Karica nek napise clanak na temu, ovo danas ko da pisu prvacici na temu
NATO je jedina institucija koja donosi mir na balkanu , zivjelo Kosovo
Vidio sam kako je NATO donio mir kad su šiptari protjerivali Bošnjake iz Peći, a naši šutali ko pi*de samo da se ne bi šta zamjerili sa tom mrakom. Još ih sad ljubite u guzove.
Ovo Jenki banditi zakuhavaju.
Ako srbija ne napadne Kosovo neće biti rata na Kosovu.
Gdje je NATO bio kad se u Bosni desavao genocid nad muslimanima,jos su nam i embargo uveli
uzimali i to malo oruzja srebrenickim braniteljima
Ako rs salje pomoc srbima eto Kosovarima i nas u pomoc i Hrvati ce isto
Bojim se da je sav ovaj cirkus dole upravo zbog toga. Kao sto rusi povlace liniju odbrane u Ukrajini, tako i NATO povlaci liniju na teritorijima kojim cvrsto drzi u rukama. Nece se oni odreci onoga zbog cega su dole, taman da je milion Srpskih i Albanskih zivota u pitanju.
Meni je samo frka da se ne prelije ovamo nama ... Ne zna covjek vise gdje bi bjezao. A uvjeren sam da se velikoj vecini u ovoj zemlji ipak ne ratuje.
aKosovo ima podršku NATO......Srbi pozdravite se sa Kosovom. Vučić je davno to završio samo se čekao pravi trenutak da ga preda.....