Komentari (20)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Mahnitova, Allahu Dragi !!...PA NEKA SE GROMILAJU, lakše je gowna pobit na jednoj gromili manjom atomskom ili masovnim bombardovanjem u dva naleta. Šta da su razbacani na sve strane? kako bi onda smradove gađo i lovijo?
Ma Stoltenberg je Soroševa vikend-kurva xD
Pa nije sada,znam da je bio a to za kuću ja tebi želim sve najbolje.
ne brinite se vi natovci ni svome caci ni siricjmapapci
Svim građanima Republike Bosne i Hercegovine sretan dan nezavisnosti.
ovaj neki novi stoltenberg jel mu babo još živ.
Sad se od jednom svi brinu i zapitkivaju, a dok zidovi i ameri svijetom narodu jebu majku i stvaraju mir kuglama i atomksim paljivim oruzjem zadnjih 55 godina, tad se aplauzi dijele. E poserem im se na logiku. Da su neke jade iz africkih/arapskih zemalja sa slajderima naoruzani nagomiljavali se, prvi bi stali da kazu kako ce napraviti potez protiv bagre, a cim se neko igra jednako jakom igrackom kao ovi zapadni osvajaci(oslobadjaci) odma razlog za brigu ... djubrad kolonisticka!!!
Samo sto dalje i od jednih i od drugih. Proglasiti vojnu neutralnost.
A nije zabrinut zbog terorista, turaka, amerikanaca, saudijaca itd? Samo su rusi problem?! Jer ubijaju njihove teroriste. Idi stoltenberg u pm