Komentari (24)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Sve sam stručnjak do stručnjaka.Ovaj lik je završio modernu istoriju a da bi poznavao prilike ovdje moraš znati i mnogo ranije.Izgleda da se u Engleskoj ne uči ko je koga 500 godina klao, nabijao na kolac i čengele.Porediš Radovana sa Sadamom a da si završio iole bolji fakultet znao bi da je tvoj bivši premijer Bler ubio Iračana da robija 1000 godina.. Nisi izgleda za to plaćen.
mislim da je HAGpreblag za njega bolje bi bilo da mu sudi BOSNJACKI NAROD tad bi dobio pravu kaznu
Ta kukavica, se odavno u divljini gdje je rodeno (no ni ta Crna Gora) ZEMLJA CRNA IMENA MU NIJE DALA NI DA SE UPISE NA STUDIJ...helem kara (crni) PROKLETNIK I NJEMU SLICNI SU ODAVNO POJELI GLJIVE LUDARE...poludjeli...no, zalosno da drugi to nisu znali (i tu je neumjece,nisu prepoznali) ludaka (i oni su veliko znak pitanja) TE GA sARAJEVO ODNJIHALO...
@jojoj nema drzave okolo vas genocidasa kojima niste DUZNi dal kradjom teritorije dal krvi koju ste prolili,tako ko prvo vasa pravoslavna bratija(Bugari i Crnogorci)imaju debeli racun da nadoknade skrvolocncima ko sto ste vi a sto se tice Bosne i Hercegovine FENIKS nikada ne umire ON se radja iz svog pepela! Bosna PRKOSNA OD SNA! BiH4EVER!
@jojo budi sretan genocidno cudoviste da nisam Albanac jer da smo mi orijentisani s neke strane ko krvna osveta nebi ostalo nijednog srbina vise na dunjaluku,al samo polahko doc ce vama krvolocnicima Albanaci do kraja,heehehe to je samo pitanje vremena,hahahahahaha, BiH4EVER!
Ma njemu ko i svim drugim vlaskim (abogami i Tudjman je tu) sljedi ubrzani proces umiranja. Ima tu raznih nacina fala bogu evo i FBI je tu da pomogne oko muckanja raznih koktela. Ali samim tim sto je ziv on njima onemogucava da normalno zive, tek kod odvali (on i svi ostali) onda ce moci da glume da su normalni. Sve do tada su svi oni odvojeni od normalnog svijeta
Pa sudite mu vec jednom! Saddam jeste bio monstrum, diktator, i zlocinac, ali zato nije dugo cekao za presudu. Karadzic je pozivao na genocid prije rata, i sprovodio genocidnu politiku za vrijeme rata. Uz to je pocinjen najveci genocid nakon holokausta.
Muslimani su genetski deformisani. To je istina. To je genetski deformisani materijal koji je prigrlio Islam. I sada sa svakom nasljednom generacijom taj gen postaje koncentriran. Postaje sve gori i gori, jednostavno postaje izražajan i diktira njihov stil mišljenja i ponašanja, koji je ukorijenjen u njihovim genima.
molio bih da ga ne poredite sa konjem jer je to jedna plemenita zivotinja i mislim da ga nemozemo porediti ni sa jednom zivotinjom jer sto je on uradio to nijedna zivotinja na svijetu nebi uradila
Najmanje što su mogli uraditi je UFATITI MAJMUNA ZA UŠI I POSADITI U STOLICU.PA NIJE ZABOGA UHAPŠEN PRIJE GODINU DANA I SPROVEDEN U HAG DA SE NE POJAVLJUJE PRED sUDOM.BILO KAKO BILO...IZ ZATVORA NIKAD NEĆE IZAĆI,tj MOŽDA SA NOGAMA NAPRIJED.
bravo CON ,i ja sam za smrtnu kaznu , samo ti si brutalniji od mene , srbima je vjesanje nepoznato, a posto sma ja humana osoba, ja bi mu odzvolio da ga nabijemo na kolac po staroj turskoj tradiciji , jer su srbi na to vjekovima navikli i nije nista novo
Slazem se ..Ovog Majmuna od Novinara treba za usi i pred sud
Udavit ga odmah!
za usi ga treba uhvatiti pa ga dovesti u sudnicu
Jos jedan primjer nezavisnog novinarstva. Sve to dolazi od pripadnika naroda koji je pocinio najvece zlocine u istoriji covjecanstva. Niko nije unesrecio svijet kao Englezi. Uskoro ce oni svoju brigu da brinu. Vec su pali k.....za usi.