Komentari (165)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Pred sami rat skupilo se u Foči 100.000 hiljada simpatizera SDA iz BiH, Sandžaka i cijele planete. Pa zelene zastave, pa crne sa arapskim slovima, pa održali se zapaljivi govori itd. Skup se razišao, a nekoliko mjeseci kasnije pokolj. Hoću da kažem ovo: Ne treba se kofrčiti ako iza tebe ne stoje tenkovi i borbeni avioni, nego nekakve plaćeničke kreature poput Sulejmana Ugljanina. Dakle, mi Bošnjaci smo Evropljani vijekovima. Ne smijemo stati na stranu ISILA, nego moramo biti uz Francusku, Englesku i Ameriku. Da ih nije bilo od 92 do 95, prošli bi i mnogo gore, a možda i nestali iz BiH. Nemojte se zavaravati. ISIL nije samo teror bombama, nego i vraćanje u srednji vijek. Nipošto ne podržavajte ISIL, jadna vam majka!!!
Ja ne znam zašto nepodržavanje ISIS-a i nepodržavanje zapadnjačkih zakašnjelih vojnih intervencija međusobno isključuju jedno drugo. Recimo, ja sam musliman koji ne želi šerijat, moja stvar i moj džehenem, ćao. Također, Francuzi će debelo profitirati od "osvete", sad kad nemaju više Libijske nafte, a Sirijski bunari čekaju na koncesije. Ali to tako ide, ne bi oni ni kod nas intervenirali da ih nije bila uhvatila prpa šta će Rusija uraditi nakon što je Gorbačev izašao iz vlasti.
govor mrznje nije sloboda govora. ovakav je zakon potreban i nama, uz prosirivanje odredbe na nacionalizam. iako bi prvo, morali dici kredit od mmf-a za dva gola otoka.
jedan bi bio rezervisan samo za komentatore na klixu.
jebes balije
Smrt terorizmu, sloboda narodu
koja smo mi sranja
Pa sto onda vi ne pohapsite ovu stoku koja pise bljuvotine po klix-u?????
ovo mene podsjeća na početak "kristalne noći" samo što ovaj put izgleda Jevreje neće loviti već Muslimane
Nisu problem muslimani. Problem su Arapi .Ima muslimana i Iranu Bosni Maleziji Indoneziji Turskoj pa se neraznose .
Zinadine Zidane, Karim Benzema, Samir Nasri, Eric Abidal, Bacary Sagna, Alou Diarra, Abou Diaby, Florent Malouda, Nicolas Anelka, Djibril Cisse, Franck Ribery, Thierry Henry... Lijepo je skakati na tribinama i uzvikivati "Viva la France" kada ovi momci islamske vjeroispovjesti istrče na teren, ali dzaba, šišanje se ne može dobiti.
jarane moj, ja fakat ne kontam kako niko ne konta da ovo u suštini nikakve veze sa islamom nema, mislim na ovaj terorizam. cilj terorizma je upravo ovo, da se nacija ujedini pod jednim barjakom i usmjeri na vanjskog neprijatelja. ja da sam terorista, ja ne bih volio da mi se neprijatelj sav ujedini, pogotovo ako je neprijatelju prezime nato. pa ti vidi ko je terorista i čija majka crnu naftu srče.
https://www.facebook.com/StranciGHURABA/videos/891783030905138/
https://www.facebook.com/StranciGHURABA/videos/891783030905138/
https://www.facebook.com/StranciGHURABA/videos/891783030905138/
https://www.facebook.com/StranciGHURABA/videos/891783030905138/
https://www.facebook.com/StranciGHURABA/videos/891783030905138/
https://www.facebook.com/StranciGHURABA/videos/891783030905138/