Komentari (47)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
kako ba nejasni? pitajte šešelja i eto ti motiva
ovaj na slici nije ministar vanjskih poslova Frank-Walter Steinmeier
jasni motivi ili ne izgidose nevini prolaznici :(
"izgidose"😕
od svij zemalja zao mi njemačke najviše iskreno koliko su govana sa balkana primili i seljadije iz bosne dobro je da su jos zivi a sta su tekm primili kurda,turaka,siptara,cigana kozojeba bliskog istoka i sjeverne afrike sami su krivi
@milfhunternapoli...Zao mi je, takodje, Njemacke i neduznih zrtava (bilo gdje). A sto se bosanskih izbjeglica tice - Njemacka i svijet nisu i nece imati pristojnijih ( u dobrom broju slucajeva) obrazovanijih ljudi, radnika od faha, majstora, a istovremeno gradjana, makar privremenih, koji se povinuju zakonu i obicajima drzave domacina. Nijemci su duboko svjesni te cinjenice, i vec su to, uostalom, i rekli... Saosjecaj sa njemackim narodom.
polahko do jutra dok namontirate kakvim arapima,sta vam se zuri...
daj isile prozbori koju... ne drži ljude u neizvjesnosti...
kvota da će isil preuzeti odgovornost je 1.05
nemoj da ti ja mamu preuzmem
@milfhunternapoli što? neki dan komšia prdnu i isil se oglasi odmah da i za to preuzimaju odgovornost.
Zanimljivo kako su motivi uvijek nepoznati kada ubica nije islamske vjeroispovijesti. Dakle ovo pišem kao neko ko uopšte nije vjernik ni jedne od vjera, ali jedino što je kontradiktorno su oni sami. I postalo je zaista ogavno...
...ako imaš kontradiktorna svjedočenja, bez materijalnih dokaza, onda ne možeš ništa ustvrditi. ipak je to švabo a ne presvijetli redžo.
...ako imaš kontradiktorna svjedočenja, bez materijalnih dokaza, onda ne možeš ništa ustvrditi. ipak je to švabo a ne presvijetli redžo.
PRIKAŽI ODGOVORE (7)