Pronašli je u Wisconsinu
0
Staljinova kćerka je živa i zdrava
Komentari (5)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
nije neka novost. Najljepše je što niste napisali da je ona po prebjegu na zapad objavila i knjigu, i jedno vrijeme je redovno davala intervjue i čak komentarisala sovjetsku politiku. Imate nekoliko novih podataka, ali ko god je malo stariji - a posebno ko god se zanimao - sve do unazad nekoliko godina mogao je pratiti šta radi brkina kćerka. Još nešto, ona je ALILUJEVA - nema potrebe pisati je sa Y, to je po američki. Mi ruska imena pišemo fonetski, nećamo sad valjda pisati TOLSTOY (Leon) ili KHRUSCHEV ili DOSTOYEVSKY.
jebaji ga, mi obicni smrtnici ionako nista ne znamo, pa ostaje jedino da vjerujemo u mistiku i ovu pricicu.....pogledacu dokeumentarac u svakom slucaju,ali imaj na umu da u zivotu velikih ljudi NISTA nije onako kako se predstavlja...
Malo mi se cini na momenat da postoji nesto \'wrong\' kako Stalin se naginje da puljubi kcerku...cini mi se da meta nije obraz, nazalost.
zar staljin nije imao i sina kakva jedinica onda?
Pokojni Koba je bio veliki čovek.