Komentari (31)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Karma Is a Bitch :)
...iznenada,u 80-toj godini...
u ovom vremenu se čudimo kako se ljudi, civili ubijaju, kažemo kako nikad nije bilo ovako puno ubistava i nazivamo ih divljacima al istina je da smo uvijek bili divljaci. samo staljin je ubio preko 10 miliona rusa, a gdje su ostali, kolonizatori po africi, aziji, pa onda crveni kmeri koji su ubili preko 2 miliona ljudi, ameri u japanu... sad samo imamo više informacija o tome i imamo snimke uzivo. uvijek smo bili krvnicka rasa željna krvi
Da nije od smrti umro?
Cuj ima najmanje 8 unuka jel osam vise od osam ili manje od osam?
Ruje su pored Srba i primitivaca iz Ruande, najvece sirovine na planeti. Za razliku od Amera koji su svoje pokorene neprijatelje pretvorili u mocne saveznike, Rusi su svoje drzali pod "zeljeznom zavjesom".
@dubrava1929 nije to analiza, to su fakti. Evo primjer Njemacke. Dok su Ameri ulagali u zapadnu Njemacku, digli je iz pepela i od nje napravili ekonomskog diva... sta su Ruje uradile od Istocne? Men' se cini da ti bile pojma nemas
sta su uradili od Poljske, Češke? To su sve bile prćije, a poljaci i česi prodavali kod nas po pijacama za "jednu črvenu"... a gdje su sad Poljaci i Česi??
PRIKAŽI ODGOVORE (1)
bio mlad jebote