Komentari (6)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
tesko da se iko moze sada upustiti u ovakve poduhvate. globalna ekonomija usla u recesiju, manje se energenata trosi i kupuje, sto svakako ne odgovara zemljama proizvodjacima tih energenata. nafta pala na $50 po barelu, a banke ne daju kredite za kupovinu nekretnina. gradilista su stala i u zapadnoj evropi. nije to nikakvo mudro slovo nit\' nesto specijalno vezano za rusiju.
Zar Rusija nije najmocnija?! Gdje su sad oni sto pametuju kako rusi imaju najsavremenije oruzje, pamet,...? HAHAHA Dubai moze sve! Singapur takodjer! Ljudi samo sute, rade i grade. Ne hvale se, a svi znamo koliko su \"jaki\".
Koji debili. Ovi Rusi su fakat jadni...hoce da se nametnu kao neka svjetska sila, a nemaju love za to :D I na kraju samo ispadnu smijesni.....
kupio bih ja, al\' nemam sad sitno
bosmal2
HAHA