Komentari (175)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
...čuj šta se desilo...američka hepo kocka.
sad će nadoknadit eventualni izlazak grčke iz eurozone. Već mmf sprema 40 mlrd$ velikodušne pomoći.
...sve će to narod poz...platit...
PRIKAŽI ODGOVORE (1)
"4. svjetski rat će se voditi kolcima i kamenjem"...
Znamo, wvi smo imali priliku citati clanak o ajnstajnu neki dan ;)
Ono sto se desavalo u BiH, sada se desava u Ukrajini. Historija se ponavlja! I podijelit ce Ukrajinu kao sto su podijelili BiH na entitete i nikada nece biti mira kao sto nema ni ovde.
Naj više fasuju oni koji su na američkoj strani. Bosanci su živi dokaz.
logično kad uglavnom ništa između toga nije ni bilo
Vidim drugu sliku i vidim '92-u uh :(
Dojahali kauboji sa demokratijom na povelji! Znaju Indijanci, Vijetnamci, Iračani, Libijci i mnogi drugi, nek ih pitaju!
desilo se to da je verbalna podrska ostala verbalna, s tim se ne osvajaju teritorije, vidi se ko ima osiguranu logistiku
protesti "posli po zlu..." iz ovog scenarija svi mi u bosni bi trebali da naucimo... trebali bi svi shvatiti da je daleko Rusija i da je daleko Bliski Istok, i da nama ne bi imao ko pomoci.... SAD su dejtonskim sporazumom napravile primirje u bih samo zahvaljujuci kampanji predsjednika Billa Clintona koji je morao uvjeriti svoj narod u to da je on "spasitelj" i "mirotvorac" kako bi dobio izbore, inace niko drugi nije imao strateskog interesa od zaustavljanja rata u bih
Jbt. u koju nemoguću misiju bi se upustio neki optimist koji bi sebi u zadaću zadao pojedincima ovdje objasnit razliku između ubojice i tetoriste ..? ? ! ! !
dragi ukrajinci BMK za vasim ratom isto kao sto je vas BK za ovim, dosli ovdje kao unprofor da plehate pare, jebite se
kličko došao i izazvao rat evo sad se spominje da su mu mečevi bili naštimani
A što se dešava Palestini zadnjih 50+ godina to ćemo zanemarit, i nije u Ukrajini situacija ko u Jugoslaviji, u Palestini je situacija ko u Jugi, jer se radi o agresiji.
Dzamijska priča? kakve veze ima Dzamija sa tim? Desava se agresija i u Africi nad krscanima, u aziji nad pravoslavcima, jel to crkvena prica? nije. a ovdje pricamo o Jugoslaviji, Balkan, Jugoistocna evropa, znas, to ti je ovo gdje smo mi, tu gdje si ti, samo sidjes sa brda i uzmes atlas i vidis,al nije atlas ono okruglo sto se vrti sto si vidio na filmu kad djeca idu u skolu, nego knjiga, ako si ikad vidio, ima korice, papir, al se ne lozi, nego se procita, naravno ako znas citat
Vala klixe, ovdje specijalaca zrelih za banovanje.. zasto tolerisete ove zivotinjske komentare pojedinaca?? Nije potrebno..
Obama: Možda pošaljemo oružje Ukrajini ako diplomacija propadne. Putin: Njima oružje, a meni pošalji tvoju Michellinu...
Sljedeća na redu zemalja s ukrajinskim scenarijem je Republika Srpska. Rat će biti vođen između proevropskih snaga okupljenih Mladena Bosića i proruskih separatista Milorada Dodika, pripomognuti s paravojnim proruskim dobrovoljačkim odredom "Fahrudin Radončić", tzv. šćepićima iz FBiH.
Normalno, prapostojbina naroda antičkog carstva Dugih Motki s područja današnjeg Madagaskara.
Da, to se dogodilo u vrijeme erupcije vulkana Savdulicentulitanilus oko 4523 godine pr. n. e. kada je dio Dugih Motki preselio na današnji Mauricijus i neke koraljne grebenove Indijskog okeana.