Komentari (122)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Gurnite vakcine sebi u anus
da nije Putin napao Ukrajinu sad bi mi desetu dozu primali
Primio dvije i od tada do danas 4 puta sam bio prehladjen odnosno bolestan to mi se prije nikad nije desilo da sam bolestan u 6 mjeseci 4 puta.. definitivno vakcina mi je sjebala imunitet nek prica ko sta hoce
"Nema dobrih dokaza" budala zna sta to znaciii
boca je dobra al jedino ovisnicimaaaa maaa maaa
Vakcina? Šta je to? Mi u zadnje vrijeme samo slušamo vijesti da rusi skidaju gaće i čarape sa štrika, nemaju pa mole ukrajince..... :(
hahahahahahahahahahaha Kad ćete početi prodavati gas maske i šljemove???
hahahahahahahahahahaha Kad ćete početi prodavati gas maske i šljemove???
Sad mi nesto drago sto neprimi nijednu ovu vakcinu , ko zna koliko ce ljudima uzrokovati nekih zdravstvenih problema ove vakcine !
U porodici vakcinisani nana i tetka.AstraZ i to 2x. Obije se kaju zbog toga.Nana nemože da hoda, ima probleme sa nogama, te slabost.Kaže kako je primila vakcinu ne osjeća se dobro, i žena se sad boji za sebe. Tetka isto tako, bole je kosti, umara se brzo, svaki dan glavobolje, isto kaže kako se drugi put vakcinisala da je baš oslabila. Šta da im drugo kažem već : eh jesam li vam rekao? A one gledaju u mene blijedo"
reci im da piju bar 15 dana duplu dozu vitamina B kompleksa, bilo koji proizvođač samo da je dupla doza. meni je pomoglo
Znate sta, nista ne zalim vise nego sto se vakcinisah. Opet prebolovah koronu, jos dok nekako preveslah nus pojave od vakcine to je ko da dva puta bolujem jer su mi nus pojave bile ko korona. Sad nikom nista, cekam u sta cu se pretvoriti.
Boc-boc, tuc-tuc.
Jedini virus je rusija
Dokaz o anarhiji sistema, dobro uvezanim kriminalnim, koruptivnim konceptima, manjku tj. nemogućnosti da se čuje riječ stručnjaka, i kada tražiš izvore, to dani trebaju da nešto pronađeš, maltene studiraš tematike. Princip ignoriranja, fokus na nerealne teme, a sve sa ciljem da će problem postati manji, ali jok ono svaki dan izazov za izazovom. Sta cemo?
nabijem sve ove tzv stručnjake na k...
popisam se na strucnjake
Sta kažu stručnjaci, pa ja mislim da ni oni vise neznaju!
pa nije heroin... majku mu.