Komentari (33)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Šta fali narodu Katalonije? Ništa jer imaju sva prava kao i svi drugi Španci i Evropljani. I to sva prava po svim EU standadima. U avanturu i građanski rat ih guraju lokalni foteljaši i huškači kojima se fotelja i vlast osladili pa bi htjeli još i više.
samo za sjekire i rijesite taj problem
Živa komedija oko ove Katalonije, pa oni ni granice ne znaju te buduće države a kao oni su nezavisni e jbg
Uz tebe smo Rajoy, samo jako prijatelju
...šta prijatelj , jaran.
Katalonci moraju da razmisle kako ce rijesiti fiskalnu politiku i ekonomiju kada budu nezavisna drzava. Ako vecina banaka I kompanija napusti Kataloniju i predje u Spaniju,, onda je to veliki gubitak. Katalonija ipak nije Jugoslavija cija je ekonomija pred raspad bila smeće.
obzirom da ih većina zemalja nije pordržala može samo jedno, nastaviti ovako dalje dok ne pomre jedna generacija
najgore je stanje Qwo, samo sa tehnikom JNA možeš vratit Kataloniju pod okrilje Španije, IHrvatska da je pregovarala sa serpskom Krajinom,Baranjom i Zapadnog Srema nikada Hrvatska nebi bila cjelovita,džaba i plan Z koji je nudio potpunu autonomiju
@operacija labrador zato ta jugoslavija ima PC,koja je priznata bez obzira na genocid,pobili stanovništvo srebrenice i sada je srebrenica u srpskoj državi,i to legalno sa potpisom Alije