Komentari (47)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Kakve Ukrajinske ofanzive pa Rusi ih ubise. Nego treba se vojna industrija obogatiti pa jos prosipaju suplju kako rat nije izgubljen.
Amerikanci su rekli da će u slučaju nagovještaja poraza Ukrajine poslati vojsku, ruse je to uznemirilo I vjerujem duboko zamislilo. Nadam se pobjedi Bajdena I pobjedi Ukrajine!
@Balkan: Ma da sigurno. Zato svaki dan napreduju za 100 m od prošle godine. Izgubili skoro 500.000 vojnika, ali se to isplati za 100m. Za još jedno 100 godina će uspjeti zauzeti cjelu Ukrainu. Tj ako dotad ne izgube cjeli narod u borbi.
Velike ofanzive se nikada ne najavljuju na sva zvona.
Ma kakva ofanziva, pa Ukrajinci se povlače, a kompletne brigade im napuštaju položaje. Samo potpuna budala može tako nešto najavljivati.
Moj savjet je da narod pocne napustat USA jer ameri su rasturili vec ovdje..
Već sad nemaju oni vise vojnika..
Ako Biden pobijedi spremaju se Bljesak i Oluja. Ako Trump pobijedi Ukrajina gubi sve što Rusi drže trenutno pod kontrolom.
Ìće to....
Boli ih taki, ne šalju svoje sinove
Ide ona sad. Na iznenađenje svih.
Jes jes, jos samo jedna ofanziva i istjeracemo Ruse iz Ukrajine no worries. Jos samo dvije sedmice i Rusi ulaze u Kijev. Prije cemo svi poginut u lopti nuklearne vatre nego sto ce se ovaj rat zavrsit
Da nije zalosno bilo bi toliko smijesno. Toliki Ukrajinski zivoti za njihove interese, alibi za pranje dolara poreskih obaveznika, citaj pljacku naroda. Onda odbranu zemljista, ruda i ukrajinskih potencijala koje ce izgubiti padom Ukrajine. A nije vise pitanje hoce li pasti Ukrajine, nego kada ce da padne. Ko to jos zeli da ratuje u Ukrajini?
Za sve one koji "navijaju" za Ukrajinu ne znajući istoriju preporučujem da pogledaju poljski film "Volyn" (Hatred) iz 2016 ima na You Tube. Samo za one sa dobrim stomakom. Prikazan je gencid Ukrajinaca nad Poljacima, Česima, Rusima i židovima. Masakri koje su Ukrajinci provodili 1943. bili su tako drastični da su Nijemci (koje su Ukrajinci dočekali raširenih ruku) počeli dijeliti oružje poljskim selima da bi se mogli odbraniti od Ukrajinaca.
Ubijeno je oko 100 hiljada uglavnom žena i djece na najbrutanije načine da bi se zapadna Ukrajina očistila od neukrajinskih manjina. Odsjecanje glave, udova, čerečenje, kuhanje živih ljudi, spaljivanje na lomači i sl bile su omiljene metode. Čak su i Nijemci bili zgroženi postupcima svojih saveznika. Sve su to lako provjerljive istorijske činjenice dostupne sa 2-3 klika.
nikad biden dobit neće . ako dobije ove izbore 500% prevara
Za pisce ovih propagandnih članaka čvrsto oslonjene na oblake imam vijest. Stvar je gotova. Ukrajinska odbrana potpuno je slomljena, gubici u ljudstvu su nevjerovatni. Ko bi bili ti koji bi vodili neku novu ofanzivu? Djeca i žene? Protiv nuklearne sile koja je prije 80 godina pobijedila Hitlera?
🤣😂 U ofenzivu Ukrainaca nisam uvjeren. Ali ostalo lupaš redom, maštaš bez prestanka. Od nekog 'sloma' na ukrainskoj strani nema ništa, za to se mora još jedno milion Rusa baciti u vatru.
Ako pobijedi Biden sve će se promijeniti u odnosu na sad dok je na vlasti-Biden
Stiže šarena laža... e moje budaletine.
Хумористички портал кликс
Ukrajina nece izgubiti rat Vidjecete
Večeras Vojska Ukrajine i savezničke snage pripremaju rušenje Krimskog mosta i snažan napad dronovima na Moskvu uoči inauguracije V. V. Putina za novi predsjednički mandat.