Komentari (53)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Ja citam ovaj klix samo zbog nadrealnih komentara...Cim neko nesto dobro napravi, odmah ga svi popljuju...Svaka cast covjeku.
Mehmedalija Nuhić: Našao sam svoje srpske korene, meni neka sude po mojim delima, ali se istine odreći neću! http://www.novosti.rs/vesti/naslovna/reportaze/aktuelno.293.html:572624-Mehmedalija-Nu hic-Nasao-sam-svoje-srpske-korene-meni-neka-sude-po-mojim-delima-ali-se-istine-odreci-necu
cim radi uz direktora mora valjati :)
PRIKAŽI ODGOVORE (3)
gle pljuvača šta ima? u americi je sve moguće nemojte da vas to uznemiri.
Ovsj čovjek je sve ovo zaslužio, ja imam rođaka koji igra košarku na Murray state Univerzitetu, a prosle godine je bio u St. Louise academy kod Akifa. Kad je zimski raspust Univerzitet ne radi, a Akif je rođaka doveo kod sebe kući, isti slučaj je i ove godine. Akife ljudino, svaka ti čast!
y'bte,..koja patetika od objave
Dovedite ga odmah za premijera i mandatara, sto bi hrvatine bili bolji od nas!
Ближи се 9. јануар, датум слободе, опстанка, пркоса и поноса! Република Српска у
http://www.bosnjaci.net/foto/genocidna_tvorevina_cestitkasrebrenicaaa.jpg
http://www.bosnjaci.net/foto/Genocidna_tvorevina77a.jpg
PRIKAŽI ODGOVORE (3)
Србина* Отишао у Америку и остабио своје (Србе), забранити уалазак у Републику Српску и Србију као и измишљену државу БиХ.
nije bolest sve sto boli
Откуд ти знаш да ли мене нешто боли ? То је најглупљи коментар који сам икада видео. Еее фазлија турчине
40 under 40 - mozes sam sebe da nominujes. Al eto procitali smo i nismo ostali bez rijeci. Niska plata, prosjecno radno mjesto i eto tako to. Sretan Bozic nasim dragim komsijama.
mi bosanci smo najuspjesnji narod swugdje u swijetu, moji rodjaci imaju restorane i firme po centru stockhölma, moj babo ima drvosjecarsku firmu na sjeweru swedske a i ja jako dobro poslujem u gooteburgu kupio sam 4 stana u sarajewu i izdajem, wikendicu u zaostrogu i najnowiji audio, samo oni koji kukaju ispijaju kafe mogu da se cude kako neko bude uspjesan pa onda kriwe drzawu jer su lijeni i cekaju samo iz dijaspore da stignu pare
Kako ti je ime i prezime. Porezna uprava pita za tebe. Kazu zaboravio si prijavit prihod od izdavanja
krozautu umanitarnu klepa sireve iprodavaih anamo sirotinji duplo skuplje jaranemoj
Eki frajer napravio website za ljude od kojih je pola nepismeno, i najuspjesniji nusinessman!
@albert_albertovic, pardon businessman. Iskreno mnogo, a ne znam koji ce mi klinac.
Peder.
dzesi milice dodzina pojednu rakiu
@jaranjaranemoj Eto me jarane moj jbem ti oca.