Komentari (129)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
krenuli dazabavljaju ubice nevino ubijene djece ito namjestu gdjesuhi ubijali
ima boga daje komis
rekosam daje komis ane daje mis
PRIKAŽI ODGOVORE (18)
Tupoljev Tu-154 je Leteći mrtvački sanduk. Raspadom SSSRa ruska kompanija Aeroflot po hitnom posutpku sve avione Tupoljev, Iljušin, JAK I Antonov zamijenili Airbusovima i Boeing avionima, znajući kakve grobove od aviona su koristili. Jugoslovenski JAT nikad nije htio nijednom kupiti Rusa. Samo Boeing I nekad davno Caravelle
@Jack_Goff Samo im auspuh treba zavarait i to je to , oni ko novi .
pilotu našli krvi u alkoholu. ..
Ehamdulila!!!
Majko mila koji su ovi musliji bolesnici slave sto je pao avion i izginuo vojni hor. I vi trubite o zajedni i suzivotu.
Ljudi , pa vi ste stvarno skroz pukli .
smrt jednog covjeka nebi trebala da raduje drugog...
eto im sad labudovo mudo, a ne jezero.
Zaspo ložač 💤
Bogu šućur! Primila se nečija dowa
da ih turci opet oborili nisu
ja ništa nestrahujem več mi je ovo danas ljepa vjest. La İlahe İllallah!
ruske avine niko ne obara, padaju sami. dva vojna su zijanili na onoj njihovoj komediji od nosača aviona.
Naše saučešće Putinu. Nadamo se da će Predsjednik Dodik uspjeti istovremeno ugajgulit party sa Trumpom i vojnu sahranu sa Putinom i Vučićem. Vučiću savjetujemo da više ne sjeda u onih 6 poklonjenih MIGOva, sve to truhlo, da ne proipadne kroz pod, zajedno sa komadnom palicom !
Auuu ako je poginuo i vojni orkestar "Aleksandrov", to je šteta. Volio sam ih slušat, pogotovo kada su u Turskoj gostovali i zajedno sa turskim "Mehter Marsi" napravili koncert. Tužno brate. Evo kako je to znalo biti: https://m.youtube.com/watch?v=PmAxM5GixMM
Ma nisu oni ucestvovali u tom ratu kao sto nije ni Srbija u agresiji na Bosnu. Ivanic nema pojma ciji su to avioni bombardovali po BiH, cudi me da nisu i to proglasili da smo sami sebe avionima bombardovali. Ivanic nema pojma gdje su ti avioni sada, nesto ga pamcenje izdaje, senilan postao, pitanje je da li senilan covjek moze da se bavi politikom.
KARMA je kurva