Komentari (47)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
ovi turci izgleda imaju nekakve zayebane rakete :))))
odkud Turci u Sibiru...!
http://www.index.hr/vijesti/clanak/turski-mediji-rusija-je-napala-humanitarni-konvoj-kamiona-na-turskosirijskoj-granici/858383.aspx NAJMANJE sedam osoba je poginulo, a još deset ih je ozlijeđeno u zračnom napadu koji su navodno izveli ruski bombarderi na humanitarni konvoj u sjeverozapadnom sirijskom gradu Azazu, u blizini granice s Turskom. Kako javljaju turski mediji i agencije, objavljene su snimke i fotografije kamiona u plamenu. Vođa pobunjenika na tom području tvrdi da su zračni udari pogodili spremište za kamione i ubili sedam vozača. Agencija Anadolija, pak, javlja da su napadnuti kamioni koji su prevozili cement i željezo z Turske. Serkan Nergis iz Fondacije za humanitarnu pomoć rekao je da se napadnuto područje nalazi oko 5 kilometara jugozapadno od graničnog prijelaza. Dodao je da IHH ima jedinicu za civilnu zaštitu u Azazovu, koja je pomogla mještanima da ugase vatru na kamionima. "Kamioni su vjerojatno prevozili humanitarnu pomoć ili komercijalne materijale", kazao je za Daily Shabab. IHH's civil defense teams are on the ground after Russian warplanes hit an aid truck in Azaz, #Syria. pic.twitter.com/gUfymNNxOU — Humanitarian Relief (@IHHen) November 25, 2015
Sigurno su prevozili građevinski materijal za obnovu Sirije posle rata :-))) I kod nas je za vrijeme rata u tim "humanitarnim konvojima" bilo najmanje humanitarne pomoći, preko sanduka sa municijom se stave dva reda sa vrećama brašna i to je to.
sve po jadnoj Rusiji
loša karma prati Ruse ako hitno ne učine 40 dobrih dijela,naj..... su
Kome vjerovati?
TERORIZAAAAAAM, vehabije iz bih,bošnjaci samo su oni teroristi u svijetu hmhmhmhm
Ovima ne trebaju Turci,sami padaju sa neba...treba im stravu razlit
nista neobicno za Rusiju ! u Sibiru se zbog ogromnih udaljenosti i hladnoce skoro sav putnicki saobracaj odvija vazdusnim putem. Zajebani uslovi za let i hladnoca (uz ogroman broj letova svakog dana)cesto dovode do pada helikoptera,aviona itd.
Ruske letjelice.....Staro je to gvožđe.
@kara-njenina Pa nije samo hladno na sibiru, šta je sa aljaskom npr.?? Ili sa avionima koji lete preko 10km visine??
bolje da su poginuli napadajuci tursku
Opet Turci..?! Doklen više?!