Komentari (37)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
sad će mjesec dana vijesti: traže crnu kutiju, našli crnu kutiju, pa opet našli crnu kutiju, pa sutra će otvoriti crnu kutiju, pa odvće se prvi šaraf, pa sutra će odvrtanej drugog šarafa, pa treći... pa otvara se crna kutija, pa još nisu pronašli crnu kutiju, pa se šalju podaci na analizu u Švedsku, pa...
Bas merak vidjeti balone u raznim oblicima.
Zašto mi prenosimo ovakve vijesti iz Amerike (i ne samo Amerike)? Jel' vi mislite da neko tamo prenosi vijesti ovakve vrste iz BiH.
pa kad se to bogati srušio balon u BiH...
@kardan pokušavaš isapsti pametan ali ti ne ide.znaš ti dobro šta sam ja mislio.
PRIKAŽI ODGOVORE (7)
Ne sprdajte se ljudi s nesrecom, jel ima imalo ljudskosti u vama?
Balon samoubica
Hocel nasha ambasada skontat jel bilo BH drzavljana?!
@zlajapravaraja Ja i mene nepismena!
--Zvaničnici kažu da je nejasno da li ima mrtvih ili osoba s povredama Jedno je zasad ipak sigurno : Ako ima mrtvih ili povrijeđenih, najvjerovatnije je upravo rušenje balona bilo povod istima !