Komentari (14)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
ko? kakva zgrada? jeb.ote, ovako kratak a ovako nejasan clanak...koja bruka...
UNIGRADNJA doo...
da nije helikopter udario u objekat.
Kratko- jasno; NEMATE POJMA! U ŠUMU!
Idem za koji dan da to vidim svojim očima :D
teroristicki napad, udarili teroristi autobusom u skelu :D
E tako se urusavaju zgrade kada se na njih ne placira eksploziv ... zakace autobus ,zavrsi pola zgrade na ulici .. a ne ostaje tacno u svojim temeljima ..
Ajde ba, nisam se naspavo, sta me napadate. Ispravit cu.
kada je skela postavljena na dvospratnoj zgradi koja je predviđena za rušenje! pa jest zgrada nez gdje problem ovdje? samo sto ovi u sar. x ne znaju sastavit 2 recenice da valja!
Da nije AL-Qaida???
Pa ko bi citao vijest da je gosp. novinar napisao da se srusila skela:D
Vjerovatno je projektant zgrade visoki dužnosnik Al Quaide :-) A i glavni zidar mu je rođak...
Building 7?
Ma Terorizam je cudna stvar, u tom slucaju same padaju ali nema veze sto se nemogu dogovoriti ili se trebala rusiti ili se gradila.