Komentari (13)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Da nije kakav bosanac stanovao ovdje i drzao 16 tromblona, 15 kasikara par nagaznih i par zolja ispod kreveta onako da mu ne zatreba...
a prije mjesec dana su se suprotstavili protestima protiv identičnih rušenja na civile Gaze.
stvarno nigdje nije kao u rs-u,penzije 160KM,kredita za vracati oko 5 milijardi,nepotizam cvjeta u svim segmentima drustva,na birou sve vise ljudi,poljoprivreda na koljenima..bas ovi sa kojim se solidarises su vas doveli do ovoga,a i domaci baja se stvarno brine za narod?
320KM je ipak bolje,nego 160KM,ne smijem se,nije mene mrznja uzela pod svoje,niti ce,samo iznosim realne stvari,ako je vama to dobro i zadovoljni ste,onda uzivaj?
Srušila se zgrada Parizu? zar je tesko U napisati :)