Komentari (236)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
TERORISTI
Pravoslavni teroristi !!!
Nismo mi svi pravoslavci teroristi
Kao ni mi muslimani, pa nas sve nazivate ISLAMSKI teroristi samo vam vracamo da vidite kako je kada neko etiketira citavu naciju sa budalama !!!
PRIKAŽI ODGOVORE (2)
Najveci izbor kvalitetne led rasvjete ZAŠTO IZABRATI LED? - Energetska efikasnost - Uštedite novac - Dug životni vijek - Brzo paljenje - Sigurnost fb.stranica https://www.facebook.com/ledsplendor Dostava na kućnu adresu, plaćanjem pouzećem 066 645 645
To su lažne informacije da ih je nekoliko stotitna. Možda nekoliko desetaka. Plaćenici dolaze sa svih strana. Neki dan sam vidio sliku nekih Hrvata koji se bore na strani Ukrajine kako poziraju sa ustaškom zastavom. A inače, što se stranaca tiče, najviše je Čečena. I to daleko najviše. Čečenski predsjednik Ramzan Kadirov je osobno blagoslovio odlazak Čečenskih dobrovoljaca u Donbas da se bore na strani Rusije. http://www.liveleak.com/view?i=351_1419786318 Neznam kako se Čečeni slažu sa Srbima, ali znam da su Bošnjaci na klixu bili puni pohvala za Ramzana Kadirova kada je dotični organizirao demonstracije za obranu proroka Muhameda.
čečenski sposobni vojni kadar je vec u siriji na zalost
Krvolocna smrdija. Nista novo
Sada ce i njih vise kontrolisati na Hrvatskoj granici!!!!
Jad i bijeda.Onom debelom "politicaru",frcile naocale sa sljema (posudjena ruska oprema),pa ih kasnije ko fol nategao na oci.Jadnici nije njima do ruske solidarnosti vec otisli gladni krmci da se najedu konzervi u nadi da ce se sa kojom parom vratiti.Na tudjoj nesreci korist gledati , nije dobro.Nije dobro.
pa nije im prvi put tako opstaju decenijama vec
ma ovo je umjetnička grupa. ono kao folklor i to !!!
Dok nase ministarstvo zabranjuje izvoz naoruzanja za Ukrainu,Dodik nesmetano salje svoje cetnike u Rusiju
Izginite,stoko jedna primitivna.Ni ne zaslužujete bolje.Vi veliki srpski narode.Kako samo sebe nazivate,imate li velike koristi od te vaše sile Rusije.Ne kontam,propadaju ko žeton...Umjesto u svojoj državi kakav doprinos donesete.Ima i u Srbiji gladnog naroda što nema da jede.Bolje da ste volontirali za bolesne i iznemogle.Seljačine jedne iz okolnih šuma.
Ovi volontiraju jedino kad treba pljačkati i otimati-kao i oni u siriji. Ma brada je danas nažalost sinonim za radikala bez duše!!!
pohapsiti po povratku...ako se koji uopste ziv vrati. Kaljaju cast srpskog naroda, mi nismo bili placenicki narod koji ratuje prljave ratove....pravoslavac na provoslavca,sramota! srpski IDILOVCI- nama to ne treba!
Ovi su isti kao i oni u Siriji ili gdje vec po istoku...
Pa kad svaka budala ima misljenje, zasto ne bi i ja.Eto i ti imas kao neko misljenje o meni...
uskoro ce stic nato avijoni da poprase buhe
Steta sto ih ne ubise ove granate ili sta vec...
Cetnici su oduvijek bili hodajuce nevolje. Gdje god da zive i kroz historiju i danas uvijek je bilo nemira i rata. Ne znam onda kako Bosnjaci uvijek ispastaju i budu proglaseni onima s kojima se ne moze zivjeti kad ipak ovi unose nemir i smutnju gdje god dodje i vrse drzavne udare.
ma kakvi oni,pojavljuju se u alkoholiziranom stanju da bi klali civile jer trijezni nemaju muda uostalom koju bitku su dobili od postanka????????????????'
sjo pancirke deki pffff
Kad se sjetim da su mi ovi placenici dali interview prije par godina, znala sam da ce ponovo na ratiste.