|

Srna donirao 20 tona mandarina iz neretvanske doline djeci u Donjecku

Srna donirao 20 tona mandarina iz neretvanske doline djeci u Donjecku
66
F
FENA
12.11.2014. u 10:51
49
komentara
66

dijeljenja
1/14
2/14
3/14
4/14
5/14
6/14
7/14
8/14
9/14
10/14
11/14
12/14
13/14
14/14
Kapiten hrvatske nogometne reprezentacije i ukrajinskog prvaka Šahtara iz Donjecka Darijo Srna donirao je 20 tona mandarina iz neretvanske doline djeci u Donjecku, najvećem gradu u istočnoj Ukrajini u kojem se od ljeta vode žestoke bitke između ruskih separatista i ukrajinskih snaga, objavio je Šahtar.
"Kao dijete u Hrvatskoj također sam prošao razdoblje kada mi je bila potrebna pomoć. Vrlo je važno da vas ljudi podržavaju kada prolazite kroz teško razdoblje. Donjeck i čitava regija Donbas dali su mi mnogo, a ovo voće je sam mali dar kojim bih želio uzvratiti. Jako cijenim Donjeck, to je moj grad u kojem sam već 11 godina i kojem mnogo dugujem jer sam u njemu sazrio i kao igrač i kao osoba. Moji roditelji, klub i predsjednik Šahtara naučili su me pomagati ljudima u teškoj situaciji. To je moj životni princip", izjavio je Srna.

Donacija hrvatskog kapitena još je jedna od mnogih humanitarnih akcija u koje su uključeni igrači Šahtara.

"Na ovu sam ideju došao mnogo ranije, samo mi je trebala pomoć oko transporta mandarina. Ne radim ovo da bi mi neko rekao 'Bravo Darijo', ovo je nešto što činim iz dubine duše i nastojat ću pomoći svima kojima je pomoć potrebna. Predsjednik našeg kluba jedini je koji svakodnevno pomaže Donbasu i znam da to radi svim srcem. Stoga ćemo i mi igrači učiniti sve što je u našoj moći da pomognemo, u decembru planiram organizirati još jednu pošiljku humanitarne pomoći za Donjeck. Svima nama nedostaje naš dom u Donjecku i vjerujem kako će se ova kriza brzo okončati i kako ćemo uskoro opet proslavljati pobjede sa svojim navijačima u Donbas Areni", dodao je Srna.
Prijavi grešku


Komentari (49)
Da biste mogli pisati komentare molimo da se prijavite ili registrujete...