Dileri, nasilnici, utjerivači dugova...
1
Srbijanci i Bosanci članovi ozloglašene bande u Australiji
Komentari (127)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
I nek onda Dodik kaze kako nema suzivota izmedju Srba i Bosanaca :)
Sad će ove ku­rve što u javnosti \"žele finog momka\" da se lože po komentarima na nabildane ubice i narko dilere. DRO­LJE!
Ma nemate vi pojma ....
Ne pricaj te gluposti bezveze ........
Jooooooj, jest dobar ovaj frajer! Ne bih silazila sa njega!
Ko bolan kaže da je izumrla ideja \"bratstva i jedinstva\"? Gdje god se radi o večim količinama šuški, prostitutki ili gudrovine, tu \"bratstvo jedinstvo\" ponovo baca svoju klicu, hahaha. Samo naprijed momci :) Dosta ba više i tih Australijanaca... Baš su napasni, nekulturni i opasni bili :)
prcile bi se ove nase bosnjakinje sa vlahadijom ne smeta to njima ni karadzicu ne bi odolile
poznati su ovakvi mazovi, visok metar i 60, mala ciit.a al bilda u teretani ko konj. glu.pi ser.vi heheheh
DAJTE MI OVOG NADUVANG I NACRTANOG DA GA JA VIDIM I DA MU JA POKAZEM UTJERIVANJE
ovo ti je ono iz Klixa eto vam kost kerovi , a vi bas ko kerovi ...
Jednom sam slucajno bio prisutan kada je ovaj Bejat u Brisbane.-u sam nalemao cetvericu levata iz Gorazda i Rogatice.
seljachine s masom, samo metak u glavu je za vas i nista vise
ja bi mu ga poglabala samo tako...
JEDINO SMO U OVIM STVARIMA POZNATI U DRUGIM NAM ZEMLJAMA I JEDINO SMO PRVI BAS U NAJGORIM POREDZENJIMA NA SVJETSKOJ LISTI .DA NIJE KRIMINALA I SLICNO TOME NEBI NI DOMACINI OVIH ZEMALJA ZNALI DA SMO STANONICI NJIHOVOG OKRUZENJA ZIVIM U JEDNOJ OD ZEMALJA GDEJE SE BAS I NEMOU POFALITI DA SAM IZ BOSNE ,TOLIKO SMO DOBRI
Odero bi ga od ku.ca
postovana Lady,ja nemam plocice i nisam nabildan al zato citam oci mi ispadose...mozda bi se slagali...lijep pozdrav...:)
staje sa slovencija albancima makedoncima hrvatima sve neki bosanci koji su se nasli u crkvi e glupa clanka da se upisas