Komentari (15)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
napuste se balijskog kapura-na ma-mu vam cetn....u treba vas sve redom pokk....
E koji si ti smrduljak hahaha poranio zorom da \"na\'rani\" krmad i onda onako pravo iz shtale za kompjuter da bi napisao ovaj velicanstveni komentar! Drzi se krmetnjaka i sve ce biti ok ...
Samo,prethodno Izrajel da izvrshi detaljnu rutinsku kontrolu svih poshiljki,koje se brodovima dopremaju,ma sa koje strane,bile upucene!Velika pordshka od strane\"REPUBLIKE SRPSKE\"
RESPECT IZRAEL
Ako stvarno mislis da je AKADEMIK Srbin, onda si najobicnija buda.la.. Akademik je musliman i radi za sarajevo-x, navlaci bud.ale na tanak led\"..Pa upitaj se kako to DA NJEGOVI KOMENTARI PUNI UVREDA NEPRESTANO GLATKO PROLAZE A KADA NEKO NAPISE SAMO JEB..AUTOMATSKI MU SE BRISE KOMENTAR...
Za akademika Cosica, da si pravi srbin nikada tako sto nebi napisao, ti si obicna propalica i srbi te se stide. A sto se tice familije i psovanja \"QURANA\" nemam rijeci molim boga da ti pomogne jer si izgubljen.
Volim Njemacku i njenog heroja H......
I OPET GROKCE MOJ KUCNI LJUBIMAC, MOJ MALISHA, POZNATIJI KAO KRMAK MILOVAN. NAVIKAO JE DA GA NAMIRIM U OVO DOBA A JA NEMAM SNAGE, PADAM OD UMORA, POVRACAM PO OVOJ SMRDLJIVOJ BUHARI GDJE ZIVIM KAO STOKA. KANADA JE TESKA ZEMLJA ZA NAS KOJI RADIMO OD JUTRA DO MRAKA SJEME MI SE ZATRLO KAD DODJOH OVDE I POKENJAAM SE NA MOJU VIZU I NA SEBE SAMOG. STA UCINIH? JEDINO STO U ZIVOTU IMAM JE KRMAK MILOVAN JER NESTO NALIK NA ZENSKO NE MOGU NI IMATI SA MOJOM MAJMUNOLIKOM FACOM..PROKLET BIO DAN KADA SAM SE RODIO OVAKAV..
...koje se prije svega odnose na krijumčarenje oružja... Kakvo crno oruzje jadni ne bili. Zasto obmanjujete narod ovakvim pisanjem. Sram vas i stid bilo.
@ akademik tesko li se tebi kad ti kazna dode!!! Ja Rabb kazni ga na dunjaluku i ahiretu nesnosnom kaznom!!!!! FREE PAESTINE!!!!!!
chifo, cim pridju blizu torpediraj goovna. opomenuo si, upozorio... nece da slusaju, rokaj stoku
jevrejima i srbadiji zelim da im bramerz j.ebe sve po spisku , dabogda im se trag zatro. nicija nije do zore gorila. zivi bili pa vidjeli. NEVER FORGET SREBRENICA!!!!!!!!!!
Vapaji djece osuđene Iranke \"Pomozite našoj majci! Ne dozvolite da je kamenuju!\" Slučaj Iranke osuđene na smrt kamenovanjem zbog preljube privukao je veliku pažnju javnosti. Takvu primitivnu kaznu osudile su mnogobrojne zemlje svijeta, te je pokrenuta kampanja za ukidanje takve kazne. Sud u Tabrizu osudio je 2006. godine Sakineh Mohammadi Ashtiani na kaznu bičevanja zbog \"protuzakonitih\" veza sa dvojicom muškarca nakon smrti muža. Nešto kasnije Iranka je osuđena za prebljubu, iako je tvrdila da je njeno priznanje iznuđeno pod pritiskom. Ashtiani je osuđena nasmrt kamenovanjem i svakog trenutka čega se sprovođenje te presude. Ipak, svjetska javnost se probudila. Pokrenuta je kampanja za spas Iranke, a uključile su se i mnoge slavne osobe, među kojima i glumci Emma Thompson. Colin Firth i Juliette Bionche, zatim modni dizajner Katherine Hamnett, dramski pisac David Hare, te mnogobrojne slavne ličnosti koji zahtijevaju da Ashtiani bude puštena na slobodu.
\"stoka usiljena\" eto šta je u pitanju a sa druge strane \"vehn\" pjena muslimanska koju niko nit vidi ,ni čuje a i ne oglašava se,takvi smo mi hljope,ne talasaj ,šuti nedira tebe itd,dok ne dođe red ponovo na nas e onda nas neće više ni bit..........
Oni i njihovo lobiranje vise!! Gospodari svijeta mogu jednostavno da rade sta hoce a mi mali jadni mravi (mislim na ostalih 5 milijardi i kusur) mozemo samo sve to da gledamo...