Komentari (16)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
joj moke glup si ko fosna...ko kaze da su uzeli sav novas -.-`
Hahaaha, i ja sam na to isto pomislio kad sam vidio da je u pitanju Marsej. Ipak, možda i nisu Švabe, jer koliko ja vidim izgleda ovo nije Mercedes :). Možda su Žuće.
A blinde i govana.
Zna se ko je to uradio - Svabe. Sada trebaju zvati onog taxistu da im rjesi slucaj... i onog smotanog inspektora
@OM nije obicni proilaznik nego se to desilo pored mora,bili su brodovi njihove mornarice i ta je kamera zabiljezila scenu.Ako si tu vec,gledaj dnevnik. A u kojoj se to jos zemlji ne pustaju serije tog tipa?
Odnijeto je 2 miliona. Nije zabiljezeno ni TV ni sigurnosnim kamerama, vec obicni prolaznik koji je imao sa sobom video kameru. No sta ocekivati u zemlji gdje na svih pet TV kanala na prime time pustaju po tri epizode americkih serija punih nasilja i ubistava (Experts, Profilers, itd.)
Moze im se kad su hadze! Bravo
usred srijede usredini sedmice usred mete usredini nepismenoj sta vam smeta ovdje?
kakva dobra promocija spektakla poput pljacke koje zabiljeze sigurnosne kamere bravo sa-x
Razgovaraju Crnogorci nakon uspjesne pljacke: \"Brato, ocemo li da brojimo ili da cekamo vijesti da nam kazu?\"
Ev sad ja neshto racunam, pa vjerovatno je neshto izmedju 6 i 7 miliona?!?! Al nisam siguran ;) sha misle ostali?? Kolko iznosi nepoznata količina novca od 6-7 miliona eura?
Hahahaha @ moke!
\"...koje je prevozilo između šest i sedam miliona eura.\" \"...i uspjeli odnijeti još uvijek nepoznatu količinu novca.\" hm...da pogadjam....onako nasumice...da nisu mozda uzeli izmedju 6 i 7 miliona eura?
arapi iz marselja su glupi i ljeni da ovo urade ... balkan sigurno..srbin vodja .. bar jedan bosnjak u timu ..
nasim politicarima ne treba eksplozija niti oruzje da bi ostvarili svoju spektakularnu pljacku nad narodom