Komentari (9)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Njemacka ima 40,699 miliona tona uglja. Wiki: Coal can be converted into liquid fuels such as gasoline or diesel by the process of coal liquefaction.
Dipa rezervoar za 40.000 evra pa kako nece biti skupo. Neka toci za cenera pa dok traje traje ;-)
http://q.gs/1663782/posaoino stranstvo zelite uredno placen posao u EU sa legalnim boravkom posjetite link :=)
Evo sve plačem...
kako da nije zalosno brzi dali ti znas samo koliko nasi kamiona radi u njemackoj koje se pare sljevaju u bosnu iz njemacke???
A sta je sa nasim spediterima, borba s poskupljenjem goriva, borba s korumpiranim carinicima, policijom, svi traze od prevoznika, smanji cijijenu ovi su bar rahat od pola svari skojim se susrecu nasi prevoznici....
jaaah krize i govana u svabiji...
jel nas to neofirno pripremate za poskupljenje svega i svacega
zaista zalosno...smrc-smrc