Teroristički napad u Mumbaiju
0
Specijalci na krovu jevrejskog centra
Komentari (7)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Sto se mene licno tice zao mi je neduznih zrtava u hotelima, zeljeznickoj stanici i sl....ali duboko podrzavam napad na izraelski centar i ubijanje zidova u njemu...zidovska je drzava objavila rat cijelom arapskom svijetu i ubijaju arape gdje god stignu (Palestina, Liban, Libija, Egipat, Jordan, Sirija, Irak, Iran i gdje god im se prohtije izvode svoje napade protiv arapskih ciljeva), samim tim su ambasade izraela i njihova predstavnistva sasvim legitimne mete za napad. Hitler je vrsio genocid nad zidovima a oni provode genocid nad Palestincima...mislim izrael zasluzuje da se njegovi ciljevi unistavaju na bilo kojem mjestu na Zemlji.
... @tito.....vidish tito islamofobija se pokazuje na razlichite nachine .... stho bi se ja na primjer trebao ogradjivati od svake budale ( ne ulazechi u politiku-josh je slozenije ) znachi od svake budale koja za sebe tvrdi da je musliman i da radi neshto u ime muslimana ? stha to ja imam sa njima pa da se trebam ogradjivati od toga. Hayde da pretpostavim da si ljevichar - malo bi bilo poglupo da ja sad trazim od tebe da se okgradish od onog japanskog komuniste stho je prije par mjeseci izbo 3 ljudi, gnjevan zbog kapitalizma - smjeshno zar ne. A opet ti mislish da bi se ja trebo ogradjivati od ovakvih - jer boze moj oni su \" moji \" - nisu lafe, nisu \" moji \" - a ti se malo zapitaj nad sobom - mozda ti se ne svidi kad skontash stha u stvari podrzavash ;)
Evo ja sam treća osoba i musliman, a ima slično mišljenje i duboko osudjujem ovo šta radi ova stok ...
Zasto sam toliko uvjeren da su sva tri predhodna komentara napisana od jedne te iste osobe? Koja podvojena licnost... U svakom slucaju tragicno! Pomisao da te neko moze samo tako izresetati na ulici, stanici, bolnici, hotelu.... Samo da se sto prije zavrsi bez dodatnih zrtava, iako mi ovakve ciste sprat po sprat, soba po soba ne ulijevaju povjerenje da nece biti puno nevinih zrtava.... :S
Slažem se, jebi ga. Puno je takvih idiota medju našim muslimanima, uostalom kao i kod naših drugih \"konstitutivnih naroda\", pogotovo kod onih vjerski i nacionalno (novo)osvještenih. Srećom ima i onih koji misle i osjećaju drugačije. Anyway, smrt fašistima bilo koje vjere i nacije.
Ma jasta, to su im braca, preci su im oni nego mi. Vise vole njih barem deset puta nego nas nemuslimane. Jebiga, to je takva sorta, sta`s!
sad ce opet nasi\"muslimani\" poceti sklapati isprike da to nije u stvari tako i da to nisu muslimani i blablabla umjesto da se insanski ograde od svake ovakve gluposti koja prlja i islam i civilizaciju!!! Zalosno