Komentari (189)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Čedomir Videkanić svaka ti čast!
svaka cast dr on, najjaci koment
tamo daleko, ljudino, sve istina za ove srpske pice i ja bih jednu cojk je nači u pravu ha ha,
PRIKAŽI ODGOVORE (2)
Hajde ti na Islam... :)
@_______ Hoces reci napaceni pubertetlija i bubuljicar semso??
sta bi rekao isus na ovo? kao ovi su "zaprljali" a sada moraju ponovo da osveste prostorije. e isuse dragi sta rade ali ne u tvoje ime.
Ajmo levati navalite zar samo 200komentara tačno ste me razocarali
To su samo prve naznake da ce svi preci, odnosno vratiti se u islam-vjeru u kojoj su rođeni! Pokazuje to naklonost pojedinih svećenika i sveštenika u svijetu.Raja, samo polahko, zna se kome budućnost pripada!
Udarajte minuse do mile volje, zna se, svi ste rodjeni u islamu, a ako mu se nikad ne vratite povjerovacete kad budete pustalu dusu i selili sa ovog svijeta, samo tada nema odgadjanja i popravnog!
kakvu to funkciju ima monah. retardinjo
Mislim da je ovo jedna lijepa gesta ali ako se kosi sa učenjem i definicijom vjerskog objekta pitam se zašto je sveštenik postupio ovako.. Veća je uvreda prema crkvi ako se kosi s pravilima nego što je uvreda odbiti da ustupi crkvu nekoj drugoj religiji. Da možda nije razlog to što su u inostranstvu davno prevazišli taj neki drevni moral pa se paze svi međusobno, kako god da zatreba.
Tamo daleko "Nema bosanskog jezika , nikada nije bilo i nece ga biti "" IMA GA IMA I BIT ĆE GA ZA NAVIJEK! KOME SE TO NESVIĐA - ŠIROKO MU POLJE!
Šta očekivati od onih koji su blagoslovili krvoloke kada su išli činiti genocid nad muslimanima. I kada se nađe normalan sveštenik, ovi drugi se pobrinu da ga uklone brže bolje. Nemam ništa protiv pravoslavne vjere, ali SPC je sve samo ne vjerska zajednica. Više izgledaju kao organizirana zločinačka skupina, nego kao organizacija koja se brine za duhovno stanje pravoslavaca.
slicno i kao za vatikan.... bas imamo vjerske hijerarhije i institucije u pm...uzasno je
Zakon je zakon i on se mora postovati... I sta je tu cudo???Covek je prekrsio zakon i snosi sada posledice!!!
Nabijem vas na zakone. Sve zakone, bez obzira na vjeroispovijest i nacionalnost. I na podjele vas nabijem na svoj virtualni organ. Idem u kuhinju.
A ti sada hoces da ti ja kazem,,nabijem i ja tebe" e pa necu da ti kazem...Spremi nam nesto kvalitetno za veceru!!!
PRIKAŽI ODGOVORE (16)
Cedomir Videkanic se tamo zove KID PEACE SEEN ANIC
Ja sam Vjernik (krscanin, pravoslavka/Katolici-Franjevci),i kazem vama svima: JEDAN JE BOG, I smatram da mi koji smo vjernici, kao i ovaj svecenik, trebamo pruziti pomoc drugima, otvoriti vrata nasoj crkvi/dzamiji/sinagogi svima, jer je svacija Bozija Kuca. Moramo se postovati i moramo tudje jos vise postovati. Prije par nedelja sam upoznala nekog velikog muftija iz BiH, toliko tolerantan, skroman... I on je isto radio da se odnosi medju vjernici pobolsaju... Kao i ovaj svecenik... Znaci, Jos imamo nade...Ali treba se uklonit vjerska hijerarhija... pod hitno...ali nece se moci tako lako... Dozvoliti Mesdzid u Crkvi je simbolicno, da trebamo jedno drugo da se razumijemo i da se ne mrzimo. Mada nisu svi vjernici andjeli..... Prije par godina, u Egypat krscani su branili muslimane i njihovu dzamiju dok su se klanjali. Toliko godina su se slagali krscani i muslimani u Islamskom Svijetu...Toliko godina su se slagali muslimani/krscani/jevreji.... i Covjek je sve zatrovao mrznjom..
I jos nesto : KLANJANJE JE DOZVOLJENO U CRKVI. ODNOSNO : PREMA HADISU JABIR CIJELA ZEMLJA JE DOBRA ZA KLANJANJE. :) ( sahîh Od’Al-Bukhârîja i Sahîh - Muslim.)
svaku lijepu pricu treba sasjeci u korijenu...e balkanu moj
Respekt za popa njegovu vjeru u boga 👍👍.
Što reći...primitivci će naći manu popu...ali to je naša multikucularnost....moja podrška popu....ako ne na ovo svijetu , bit ćeš nagadžen na onom ako si stvarno takav...dobar čovjek...niti sam bošnjak , niti srbin...hvala
Najbolje je to Ramiz Zmaj objasnio https://www.youtube.com/watch?v=v72TiR_P0Yo
Čedomir ce biti nagradjen od Allaha! Poznavajuci propise nagrada za ovo djelo je 72 djevice...
Papak (kao sto ti i samo ime kaze) fataj se zemlje i motike, nije ovo mjesto za tebe, ovo je akademska diskusija za nas obrazovane ljude
Nemamo se šta čuditi. Ta ista SPC je u proteklom ratu nahuškavala svoje krvoloke da ubijaju goloruk i nevin naorod. Oni su oličenje zla.
Ma da, opet ista priča kao kosovska bitka jel tako? Vi ste fenomen. Sami se sebe u stanju uvjerili u svoje laži. Mislim da medicina i nauka nisu u stanju objasniti vaš mentalni sklop.