Komentari (39)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Odgovornija za uništenje Balkana od svih balkanskih političara zajedno.
Jer je Njemacka napala i Sloveniju i Hrvatsku i BiH?? Ili su ih napali Srbi.... Ne mozes bas tako falsfikovati historiju
Srbi i srbija su krivi za.sve ratove na balkanu od dolaska turaka pa naovamo
PRIKAŽI ODGOVORE (1)
Dosta je zla nanijela...
Žena sa stavom, pametna i ništa ružno se nije desilo za vrijeme njenih mandata. Svaka čast kancelarko Merkel, zaslužila si, odmaraj..
Tačno se po tvojim komentarima vidi da si na nivou uskršnje ćurke. Hahahahaha
Uništila ekonomiju, Njemačka ima ozbiljan problem sa infrastrukturom i energijom, pokrenula program migracija bez integracija, šurovala sa Rusijom dok joj se nije odbilo o glavu.
Da nam dugo poživiš i da vidiš posljedice šta si uradila sa svoj imigrantskom politikom
Samopouzdanje bez osnova. Uzasna politicarka. Ostat ce zapamćena kao zena koja je iza sebe ostavila ruinu
Baba Merkel je iz DDR-a bivši agent zloglasnog Štazia koji je samo bio filijala KGB-a. Putin je kao agent KGB-a radio u Istočnoj Njemačkoj. Prema vlastitom priznaju rekla je da se poznaju se iz tih vremena a ove naše mamlaze te činjenice i njena politika prema BiH kao i instaliranje Šmita u zadnjoj minuti mandata su iznenadile kao snijeg u decembru.
PA USPJELA JE INSTALIRAT SVE DEMOHRICANSKE DESNE STRANKE U ZEMLJAMA ISTOČNE EVROPE. TIME JE NJEMAČKOJ OBEZBJEDILA VECINU U EU PARLAMENTU I JOS ZADUGO DA KOMESAR-KA BUDE IZ NJEMAČKE. 🇧🇦❤️🇵🇸EDI
Ova je unistili i Bosnu i EU
E moja Mutti ostavi ti Njemačku da njom vladaju idioti i moroni raznih kalibara.
Unistila je svjetsku ekonomije I pokušala porobiti covjecanstvo, za nju su oni presudjeni u Ninbergu humanitarna organizacija
Demencija, pobjegla na vrijeme od Putina!!!
Zamisli Bakira da nesto cita.
I dok je bila na vlasti nije se bavila politikom. Sa vremena na vrijeme bi uništila potencijalne konkurentne iz vlastite partije i dala neki besmisleni intervju. Politiku joj vodili i zakone pisali šefovi velikih tvrtki.
Udaljena je amidzinca kako je dosla
Stara prekucala igricu.. danke Mama!