Komentari (15)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
dusa mala :)
mashaA.l.l.a.h
Mnogo lijepo ;)
Neki komentatori ako nebi na usta onda bi na guzicu od silne zelje da kazu glupost.. Posebno ovaj jadnik - ne znam, ali da imas mrvu samopostovanja i postovanja prema drugima sakrio bi se u najdublju i najmracniju jamu i nebi izlazio dok ne crknes.
@@xx bravo, svaka ti je zlatna
pa dragi moj nismo u dzennetu nego na dunjaluku, ispitnom mjestu..Bog je dao i Zemlju i mora i vulkane i zemljotrese..taj dio Turske je poznato trusno podrucje i onim ljudima koji pogidose zelim lijepi dzenet..Bog ima svoje moci a ljudi ono ljudsko sto se iskazuje i kopanjem golim rukama u potrazi za prezivjelim, to je Zivot na dunjaluku..
sto se mene tice , za spas bebe treba zahvaliti spasiocima a ovi sto zahvaljuju bogu, neka mu zahvale i za zemljotres
to sto pitas nije bas sa zdravim razumom..
a mozete vi zmiriti, ali zemljotres odnese 366 zivota i to kao nije djelo svemoguceg boga? pa hajmo biti dosljedni, ili je sve od boga, ili nije nista
samo pitam, jer i zemljotres je bozji dar
Bog je mocan, Komuniste crknite.
Kako vam moze pasti da se zahvaljujem Bogu za zemljotres??? Ja sam zahvalna sto je beba spasena nakon svih ovih losih vijesti
jel zahvaljujes za zemljotres ili za spasavanje djeteta?
nadam se da se broj poginulih nece povecati
Hvala milom Bogu