Komentari (73)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
e ovako sam i ja stajao u redu ko izbjeglica u zenici ! kad se svega toga sjetim zao mi grka u pm sve mi suze niz ledja teku! zovnite vucica i nikolica vasu bracu nek vam sada pomognu i vi ste njih podrzavali kada je bosna gorila! da Bog da stajali u redu do turske granice
kiksi bas do turske! cuvam bugarsku i makedoniju kao joker-a trbace mi kad srbi budu u redu stajali!
potrebno je ponovo formiranje bugarskog carstva sa dijelovima Grčke Makedonije i cijele Srbije. očito su Bugari najuspješniji hihihi
PRIKAŽI ODGOVORE (2)
Biraj šta želiš,spasa vam nema!
pa ovi grci uživali ko bubreg u loju..... spali sa konja na magarca pa im krivo........ crknite sto se mene tiće
BiH 17.83 milijarde USD, Grcka 242 milijarde USD (GDP) BiH 43,31%, Grcka 25,6% (stopa nezaposlenosti) Grcka -2,1% BiH 0% (inflacija) 419411 EUR Milliona Grcka; 8103150 BAM BiH (vanjski dug) Povecanje PDV bih da grcka da Povecanje starosne granice na 67 godine bih da grcka da ukidanje beneficija (topli obrok, regres i ostalo) bih da grcka da smanjenje javne potrosnje (administracija) bih da grcka da Zakljucak kobejagi smo bolji od grcke ali idemo u pravcu grcke
Blao Grcima, dogurali su do zida pa sada ili bu ili ba a nama jadnima u Federaciji pitaj boga koliko još ostaje dase mučimo i patimo i gladujemo dok dođemo bar do ovog zida nakon čega si konačno ili živ ili mrtav pa rahat, bar se više ne patiš.
Kada je Alexis zabio glogov kolac đavolu, ovaj mu reče: Ako me oslobodiš ispuniti ću ti bilo koju želju. Alexis mu reče: Narod će ti odgovoriti.
sta im rade boze, ucjenjuju kreditima... Bolje im je da propadnu pa da se sami izdignu na bilo kakav nacin nego da budu robovi. Ali tanka im je nafaka, gladni su kao i svi moderni ljudi, radije rob sa autom nego slobodan bez auta. Na kraju ce reci DA, puno je vise koji to zele, ne samo Grka!!
Jel mislis da imas sve informacije pa mozes tvrditi kako je neko u zabludi? Mucni glavom i skontaj sta se desava ako izadju, a sta ako ostanu? Isplatit ce sve i to se zna! Ali sta kada se isplati?
Pitanje mjeseca kada će i u Federaciji Bosne i Hercegovine biti isto ovako ili možda i gore. Pa već godinama mirovine (niže nego socijalna pomoć u svim ostalim zemljama svijeta) se isplaćuje na jedvite jade, isplata krene 8. u mjesecu a završi se sa isplatom narednom 7. u mjesecu tesamo nakon jedan dan počinje nova isplata. Ovo je živa istina, narode neka nam j Bog na pomoći. Konkretno ja uopšte ne krivim našu vladu, oni jadni rade kako umiju (ne umiju) isključivo krivim dio naroda koji uporno 25 godina daje glasove jednim te istim uprkos činjenici da nam je u zemlju iz mjeseca u mjesec (svih ovih 25 godina) sve gore i jadnije stanje. Izvinjavam se SDA stranka nije baš 25 godina na vlasti, ona je to samo 23 godine.
Mi to bez referenduma bi potpisali. E Grci a dok ste dijelili trinaeste plate , duple godisnje i provodili se bez "rada" onda je bilo nofi. Vi bi potpisali i sa crnim dzavolom sada ako plaća.
Ponasaju se ko rvati u Makarskoj
Grci jos uvijek nisi priznali Kosovo. Drze Makedoniju vec godinama u sahu. Zivjeli su bahato i sada placaju ceh.
Tolike godine u EU i NATO,onoliki turistički potencijal i vidi na šta su spali. Tolike milijarde eura im otpisane i opet džaba, Naučili se krasti,živjeti na tuđi račun i tu nema hajra ni berićeta, To je pravoslavlje,pljačkati i živjeti na tuđoj grbači.
losina ih udarila u glavu, nema hajra s kamatarima
bilo kako bilo moraju vratiti kredit, naravno i kamatu
Al premijer Cipras je volio viski i naviko se pušit na original cigara mlad organizam al prihodi niski Cipras je sanjo o kamari para ............
Tek kada ovo pročitam (ako nas klix opet ne zaje6ava sa 'profesionalno' prevedenim tekstom) vidim koji su ovi Grci uhljupi i rasipnici. OVE MJERE 'ŠTEDNJE' NISU NI MALO STRAŠNE!!! PROČITAJTE!!! "...Prijedlozi kreditora su da se poveća stopa poreza na većinu robe na maksimalnih 23 posto, smanji porez na 13 posto za osnovnu hranu, struju, hotele i vodu, a na šest posto za lijekove, knjige i pozorište. Zahtjeva se da se eleminiše porez na dodatnu vrijednost grčkim otocima, ukine prerani odlazak u penziju i pomjeriti starosnu dob za odlazak na 67 godina starosti, ukinuti program beneficija i solidarnost za penzionere i smanjiti ga za 20 posto do 2020. godine, te povećati zdravstvene doprinose za penzionere sa četiri na šest posto..."
Grci na haparatima
A aparat na kredit kupljen.