Komentari (123)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
U cvatu mladosti i neimaštine.
Kod nas napisu starica za ženu od 52.godine. u Španiji je princeza sa 87
Da li to Englezi imaju cjepivo. Princ carls za sedam dana ozdravio a 71 godina
Ako je bila princeza sa 87 godina, koliko onda imaju kralj i kraljica ?
Zao mi ovako mlada osoba
Mlada
Boze me sacuvaj ,sta omladine odese ova korona
Steta, cekala je velika buducnost
jbt pa bas cudno da ovako mlada osoba umre od korone,,pa bogo dragi jaci povjetarac bi joj nanio upalu pluca
Pocetkom marta je preselio moj dobri jaran Ernad u 50. god. zivota, od mozdanog,(Allah mu rahmetile), molim Boga Uzvisenog da ih sve primi u dzennet, amin.
Opasna ova kurona, pocele da umiru princeze od,(nije kao snjeguljica, mlada,), citavih 87 godina, i kako je krenulo sa mjerama, hodacemo kao veliki, pokretni kondomi. U januaru je preselio moj amidza u 82.,nije od kurone, (Allah mu rahmetile) , nepuna dva mjeseca za njim, njegova zena, moja amidzinica u 80.,isto nije od kurone, (Allah joj rahmetile).
Testobi koji se koriste za koronu nidu nimalo pouzdani, ako se ima obicna gripa ovaj test pokaze da si pozitivan na koronu, virusne gripe se ne lijece antibioticima, kad dobijemo gripu a to je virus, prelezimo kod kuce, pije se caj i pokoji paracetamol i tjelo razvije imunitet, mnoge je ljude ubila terapija koju su im davali.
Mladu je uhvatilo, jbt dok neko umre nema šanse da je prirodnom smrću ili od neke druge bolesti, samo korona Znamo da vam je cilj da narod živi u strahu i panici, samo zašto i zbog čega, valjda ćemo uskoro saznati
Gdje je iskopaste? Sramota su ove objave.
Hahahaahhaahhaah,ma hajte molim vas
Pa mlada jbt: tuge
Umrla je od smrti a ne od ljubavi 🤔
Samo nek je živa i zdrava 🙏🙏