Komentari (16)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Cudno je kako svaki put ubiju napadace, dali je i ovaj put nadjena licna karta na sjedistu kombija. Ovo je vise postalo bezveze, dajte nadjite neku budalu koja ce priznati ubistvo pa da vidimo i neko sudjenje.
Nema ništa gore nego kada je neko toliko zaluđen nečim (u ovom slučaju religijom) da iskreno vjeruje da je ispravno i pravedno ono što radi, čak i kada je to ubijanje djece, žena, civila.
Čitam ove komentare prepune mržnje I znam,cilj je postignut !!!
Pridružujem se svim komentatorima koji su uputili poruke mržnje prema teroristima i terorizmu. Islamskom, hrišćanskom, crnačkom, bjelačkom, žutom, crvenom, zelenom, lijevom, desnom i ostalim.
@laganitza prema njima da,ne I prema vjernicima odredjene vjere I narodima u cjelini.
evo sve redom hapse a znaju srat Reğepu kofol Turska sve zatvara anevıde kako onı hapse
pa hajd ti dušo iz lijepe Evrope u Tursku i prekini sve veze s nama kad je tako, pusti nas Evropljane da živimo u miru od ISLAMA!!!