Komentari (97)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Bravo za vladu Spanije.Kako bi islo, svako selo hoce svoju drzavu, odnosno vodeci seljak u tom selu, a ostale ovce je lako nagovoriti na sta hoces.Uvijek je bilo, prema onoj perzijskoj poslovici da narod misli sta glava (vladar) misli.
Treba im tamo poslati Balkanske posmatrače.
Hoce li i njima poslati milosrdnog andjela..
Dr.Baltazar, ima i drugi slucaj malo originalniji naime, 80-90 godina je mislosevic ukinuo autonomiju albancima bas kao sto je ovi hajvan spanac uradio kataloniji, e vidi sad ovi hajvan izgleda nista nije naucia. Kosovo je danas suverena drzava a milos zavrsio u hagu ka ratni zlocinac, ova sitaucija sa kataloncima sve vise lici na kosovo a sve manje na neke sao kraine , rs itd itd. serbi su u HR bili manjina, na ksovu apsolutna manjina u BiH oko 30 % itd itd daleko od slicnosti sa kataloncima.
Ja cuo da se Subotom neradi,....
Ako budNe rata tamo djikani ce ici ratovati tamo nema sta nema za ukrasti😂
Da im je kirbas tamo svi bi se odvojili koliko je on nesposoban..
ovi ne da se nisu odvojili nego su jos i pojacali vezu sa maticom... LOL
Pa naravno...kad su Katalonci dobili podrsku samo od MZ Laktasi
Каталонски народ се пита,а не кастигљанци.Виска ла Каталуња,Курдистан и независна Српска+Дрвар!
ti madridski ustavi ništa ne znače, jer tako sročiti da se nikako ne mogu ni pod razno promjeniti u korist katalonaca. tako i bih muslimani nešo slično pokušavaju napraviti, al im ne ide za rukom.
jao, vidi dežurnih "antifašista" i svršavanja na nametanja, ukidanja, silu i vojsku :))) katalonci su pretjerali sa insistiranjem na punoj nezavisnosti (šta to uopšte znači u dvadeset prvom vijeku, u eu?), ali ako se vlast u madridu pokaže do te mjere imbecilnom da pomisli da ima pravo da kataloncima ukida autonomiju i ograničava slobodu, onda ko im yebbe mater, i treba se katalonija odvojiti.
Inzko junače, ukidaj genocidnu tvorevinu !
...oni će sami sebe ukinuti, već su dva puta izašli iz okvra daytona..
Ovako ubrzo slijedi i genocidki i hercegbosni
Forum ODKB: Možda nas NATO bolje čuje iz Beograda https://rs-lat.sputniknews.com/politika/201710191113111349-odkb-forum-pocetak/
KATALONIJA PUSHIONA