Komentari (32)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
... naime, utvrdjeno je da siromasi previse razbacuju naokolo otpatke kojima se hrane, stoga je drzava odlucila promptno reagovati i zastititi otpad svojih bogatijih i imucnijih gradjana. Monty Python, anyone?
i ja bi isto to da uvedemo u Sarajevu...ne mogu vise da gledam sve one ženturače sa kesurinama i onu balavurdiju bosu i one djede odrpane...dok se vozim svojim službenim autom i idem na kaficu u altu i ručak u BBI...a pogotovo kuci kad krenem tam oko 2 ranije izadjem ja kad mi se navale pa svi traze po pola marke sve to pob.iti treba da nam ne smetaju radnom narodu! svaki mjesec dana mi izgaze nove cipele od 250 KM...ccc...pa dje to ima recite mi...
Neko mora platii za pokolj za genocid nad muslimana u Španiji, bez obzira kad i na koji način...
Ali zato su se odmah sjetili traziti od Njemacke da dignu limit za posudjivanje novca. Naravno nisu zaboravili ni spomenuti proslost Njemacke u drugom svijetskom ratu. Eto Nijemci sviju dominiraju i iskoristavaju a da ih nema ne bi imali ni taj posudjeni novac a i vidjeli bi ciju bi robu uzimali jer osim Nijemaca i Japanaca ostale zemlje prave sund robu koja ti se pokvari nakon par godina. Pocnite vozati Kineska auta ili one Americke gutace benzina. Uzimajte domacu robu iz proizvodnje Bira nekada traje i duze od 6 mjeseci. Kupovali bi robu od bivsih kolonizatora Britanije i Francuske. A sto uopste kupujete kad mozete i zivjeti bez nje, nije da cete odmah pasti mrtvi ako je ne kupite. Zato sto je to vasa odluka i nije vam Nijemacka poslije kriva sto ste retardirani i trosite previse novca.
Na zapadu siromasniji od Balkanskih zemalja? E jado u kakvoj ti zabiti zivis.Da nisi na drogama kakvim.
@ Real Jel to Messi bogati igra za 500 eura mjesecno.
dok su Frankovi fašisti bili na vlasti ovo se nije dešavalo..hoćete demokraciju eto vam demokracija...
Nek jedu onda vlast
Bitno je da zvijezde reala imaju milionske ugovore
Niste još svjesni šta je čifut u stanju da vam radi. Čifo štampa pare a vi ni mrvice nećete moći dobiti, samo vi i dalje ližite noge pogani sotonskoj. Čifut ne priznaje ni sadaku, ni milostinju, ni zekat, ni merhamet, ni kuhinju za gladne, ni oprost, kod čifuta se radi dok ne lipšeš a on samo misli na zlato i dijamante.
bolje biti u sfrj bez kompjutera, nego u spaniji bez hrane.
bolje biti u sfrj bez kompjutera, nego u spaniji bez hrane.
Ubise narod ;D, jao ubrizgavaju milijarde u PRIVATNI SEKTOR KOJI CE DIJELITI TAJ NOVAC PO VISOKIM KAMATAMA. Sta su dobili? PRIVATNICI SU DOBILI NOVAC a narod KREDIT i opet su u zatovru, nema tu vadjenja majku vam bankarsku. BANKE SU NAJVECI ZLOSTAVLJACI I LOPOVI NA SVIJETU, pobise cijeli svijet. Dabogda se osusili kao smokve.
Nije u pitanju komunizam - demokratija. U pitanju je kapitalizam ili radnička samouprava. Demokratija ne predstavlja problem nikome, ali kapitalizam da. Bogaćenje bogatih, siromašenje siromašnih. Globalizacija uništi sve a prvo kuca na naše domove. Na zapadu raste broj siromašnih i trenutno su fukarastiji od svih Balkanskih zemalja.
treba protjerati cetni.k.e i ust.as.e i bal.i.je i sve koji mrze druge i drugacije
kako ih MMF muze nisu svjesni
ANKETA: KOGA TREBA PROTJERATI IZ SARAJVA??? LAJK: DOSLJE DISLAJK: RODJENE SARAJLIJE