Komentari (52)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Nije Madrid cvijeće, ali opet mislim da su stabilniji i jači zajedno u Španiji. Referendum će biti u 5 deka. Ako od Balkana nisu ništa naučili, kajaće se. Srbija+Bosna + CG, to bi bila dobra država.
uh bili bi prvaci u nogometu, kosarci, vaterpolu............
@dis2 Ovo je jedini nacin da svi Srbi, Bosnje i Montenegrini zive u jednoj drzavi
PRIKAŽI ODGOVORE (21)
Ako dode do otcjepljenja,bice im isto kao i nama devedesetih. Da referendum prode imaju 2%sansi,jer od 7,5 miliona stanovnika u vrh glave nema 3 miliona Katalonaca,sve stranci i doseljenici iz siromasnih dijelova Spanije. Bice im ovako procitajte Sarajevske ruze www.vilsonovo.net Spomenik ko drzava oslobodenje