Komentari (10)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
U decembru je Narodna partija imala 123 od ukupno 35 mjesta u parlamentu.?????????????
profulao br 1 ubaciti pa od 135 ispalo 35....jbg dogadja se i CNN-u aaaaaaahahahhahahahahah
"Pobijedila Narodna partija, ljevica na drugom mjestu" U prijevodu: Pobijedila desnica, ljevica porazena ... ili ne ... ljevica druga, desnica tek pretposljednja?
Desnica je dobila najvise glasova,ali daleko od toga da ima apsolutnu vecinu.Desnica dobila 137 mjesta u parlamentu,a potrebno im je 176 da oforme vladu,tako da se nista ne zna,stanje kao u decembru.Nijedna opcija nije iskljucena,cak moze i ljevica sklopiti coaliciju,pa da oni oforme vladu. Desnica PP nema puno izbora,nijedna partija ne zeli s njima,osim Ciudadanos sa 29 mjesta,oni su mozda najblizi PP-u,ali opet im fali nekoliko mjesta.
ja cu da sacekam da editujete clanak, pa da onda jos jednom fino procitam
Ćekaj, jel' bolje zanas Bošnjake da pobijede Levati u Španiji? Znam da su desničari za Šešelja i veliku srbiju.
Halo klix, kako je ovo moguce: u decembru je imala ljevica 123 od ukupnih 35 mjesta u pralamentu? Izgleda da vam je neko jako pametan napiso tekst? :D
Apsolutna vecina trebaju 176mjesta,sad za sad sa 50%prebrojenih glasova PP ima 133 mjesta,PSOE 92,Zajedno mozemo 70,i ciudadanos 29 Svi moraju u koaliciju,bice isto cak mozda i treca runda glasanja
Odakle Vam ta informacija??????Samo 40%glasova prebrojano Nemoguce da bilo ko formira vladu (izgleda da ce biti isto kao u decembru,niko nece imati vecinu)