Komentari (26)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
zbog ovakve nehljebovske dugovječne stoke povećaju prag penzije a siroti radnici crkaju u pedesetoj
djaba prijetis reptilu ljudi odlucili i da hoce izaci pa da se komplet eu raspadne, neka ti se planovi sjebu do kraja
koja reptilčina.....
Nije čudo što ga četnici ovoliko pljuju i bacaju na njega drvlje i kamenje Svaka mu je riječ zlatna. Svaki projekat koji finansira za pohvalu, kao što je nevladino udruženje *Otpor* protiv četničkog jednoumlja i ekstremnog nacionalizma u Srbiji. Živio sto godina Soroše.
bojim se da nisi dovoljno upućen i da stvari posmatraš površno....
Pa hocete li vise umrijeti vise ti i onaj Rockfeler i Roosevelt i vama slicni jevreju ili cete jos godinama ubijati djecu i uzimati njihova srca kako bi zivili duze. Umrite stoko!!!!
Roosevelt??
ja sta ti nije jasno? @babadajvode