Komentari (5)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
hehe samo tako somalijci otimajte sve sto mozete jer ti isti zapadnjaci su vasu zemlju upropastili pocevsi od engleza krajem 18-stog stoljeca pa na dalje sad je vrijeme na vama da im makar malkice zagorcate zivot
\"helikopteri zapadne mornarice\" Dobro je da niste rekli da im je autoputem dosla zracna podrska. @avduka ljubavi Lako bi to bilo da je more testija pa da moRes gOnjat camce brodom od par hiljada tona.
Je.em ga sto ne pobiju te divljake? ha ja i brod i sve na njemu ...pet komada potope i k.rac ce vise otimat..ha ya...nemere jednostavnije bit!
to je jedan od svjetskih problema i bas me zanima dali ce im ikad stati u kraj... izgleda da nemaju rijesenje, eee moja ameriko, bilo bi lijepo da makar jedan ovosvjetski problem rijesis...
unosan biznis