Komentari (8)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
šta je briga,sad će je barem u raju iz.j.e.b.a.t četrdeset dečkića junfera :)
FAKE HRVAT!! hahahaha Ode ti lipa u EU, a ti???
Je li to klub ped.era iz DžamijeKralja Fahda?
... prvo nategnem, pa onda zakoljem ... ali jedan od mojih velikih učitelja kaže da bi bilo bolje obrnuto: ...
Eh šteta što BiH nema ministra unutarnjih poslova na državnom nivou, da ga u Sarajevu pored vječne vatre ...
Hej \"CRO\" čujem da među HDZ-mafijašima u zapadnoj hercegovini plamte međusobni fizički obračuni zbog toga što niko ni u Beogradu ni u Banjojluci pojma nema kako izlječiti Dodika od nesnošljivih problema probavne prirode... znaš ja lično koristim sirovi ljuti bijeli luk sa hranom, i preporučio bih ga čak i ostalim svojim sugrađanima u Bosni i Hercegovini, posebno onima u vlasti ( budžetsko finansiranje ) jer nemaju konkurencije pa nema potrebe da će mušterije pobjeći zbog neugodnog mirisa :)
Koliko smo mi napredniji! Kod nas Jozu Leutara u.b.i.l.i ima deset godina, a u Somaliji tek sad. A tek se vidi koliko smo napredniji kad se zna da je naručitelj u.b.o.j.s.t.v.a, B.I., umjesto u zatvoru završio u Predsjedništvu BiH. To kod njih u Somaliji nikad neće proči!
Ministar unutrašnjih poslova ??? Eh pa kod nas bi bio zanimljiviji Ministar sigurnosti.