Komentari (10)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Pa bolje su prošli nego mi u BiH. Nas muče više od 20 godina i još nismo slobodni.
nemate vi pametnija posla nego se svađat ovdje, idi bolan hljeb kući donesi, mućni tom praznom glavom je*alo vas svađanje da vas je*alo...
ŠTO NE OTMU IZETBEGOVICA, DODIKA, I LAGUMDZIJU PA DA NAROD MOZE MIRNO SPAVAT.. DADADADADADADADADADADA
Eto i ovo moramo da znamo .....,sta nas u ovo sad da mi o ovome..!
Moj Milane,mi izbora nismo imali,al tvog slobu ratka i kardzu sigurno nismo htjeli ,)
Ti ljudi si prije bili ribari, ali posto je Somalija u ratu 21 godinu i nema efektivnu vladu i ne kontrolise teritoriju, to znaci da je more ootvoreno za sve i za nekoliko godina je sva riba izlovljena od strane brodova drugih drzava. Ti isti ribari (somalski) kasnije postaju pirati. Interesantno je kad ih uhvate da im samo uzmu oruzje i salju ih nazad. Ne mogu ih drzati na brodu mjesecima da bi isli na sudjenje, a ne mogu ih ubiti (ljudska prava) tako da jedino sto mogu jeste poslati ih nazad u Somaliju, a kako je tamo rat i nema efektivnog sudskog sistema, sve ide u krug.
@danko Hocete bha.lije za Aliju e eto vam sada Alija
@Cro pokatoliceni srbi
sve go musliman
poturcheni srbi