Komentari (30)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Da li je moguce da mi je admin izbrisao komentar? Imao sam preko 30 lajkova i bio je proglašen top komentarom. Ccc Napisao sam bio da je sud 100 % donjeo ispravnu odluku.
Možda su ti ukinuli post zbog nepismenosti. Sud nije ništa donjeo nego donio. A ti uporan...
Sreća pa u SAD-u iznad ovih ponekad vrlo nelogičnih lokalnih sudova i odluka koje isti donose postoji Vrhovni sud SAD-a (Supreme Court) kojem se može podnijeti apelacija protiv ovakvih odluka.
jedino je zeznuto sto pijana osoba može iznenada zatvoriti usta i ocapariti ćunu. svasta
eee moj benjamine, ko je horan i upora, vazda rupu nađe
a kaj je to oralni s ex, fadil ja nis ovdje ne kuzim, kaj se tu dogaja....
a sta ako je on nju polizao a ona nije na to pristala,nigdje ne piše da je pušen neki turac
Iskoristila djeca situaciju,ništa strašno,ima daleko gorih stvari na ovom svijetu
@Veliki vezir čitaj šta sam napisao a punoljetnoj seki ponudi duvanje
Ovo nije tacno u najmanje! Potpuno pogresna interpretacija odluke suda. Nije sud utvrdio da nije rijec o krivcnom djelu, vec je utvrdio da ne postoji krivicno djelo "nasilne oralne sodomije", za sto je optuzen. Ovdje je rijec o potencijalnom potpuno drugacijem krivicnom djelu iskoristavanja koje ne stoji u optuznici. Da su ga optuzili po tom pitanju, odluka suda bi bila drugacija ovisno o dokazima. Ovdje je krivo Tuzilastvo, jer je teret dokaza i formiranja optuznice na njima, a ne na sudu.
Ako se neko nečega ne sjeća jer je previše popio, to ne znači da nešto nije izgovoreno ili učinjeno..