Komentari (39)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Pomiluj.....ljudino
Ljudino? Obama? Ljudina?
Edward Snowden, bivsi spijun i sluzbenik NSA, trebao bi da zna bolje od svih da mu nikakvo pomilovanje ne moze pomoci u fasistickoj diktaturi zvanoj SAD. Ubili bi ga ko zeca, pomilovanog ili ne. Da se radi o normalnoj drzavi, bio bi nacionalni heroj, a ne na potjernici. Malo je 150,000 potpisa normalnih ljudi u zemlji u kojoj zive milioni glupaka spremnih za linc.
Dodji u BiH kolega, mi primamo sve....
Pomiluj ga Obama.
Trazi od Putina.
Ako ga pomiluje Obama ,iduci predsjenik od onih nakaza ce ga opet htjeti zatvoriti (ubiti)
ja mislio messi
Haha..koja politika.Da te nije baš poslo tam da malo naivnog cara pretreseś.
Kad bi mu mi dali azil on bi se nakon 7 dana dobrovoljno vratio u Ameriku
luda čovjeka,ne sviđa mu se u tako divnoj rusiji,prihvatljiviji mu i američki zatvor od rusije.
mescini ovaj nastran.
E ovdje bi legla ona stara: Poslije jeba nja, nema kajanja!
Moral i spijuniranje tj. nacionalna sigurnost.....ne pasu u jednu recenicu Edwarde....uradio si ti dobru stvar...kako za koga....ali zasto sada molis?
Po-milovanje???eto mu putina i bratije...
Znas kako kazu poslije je...a nema kajanja.
Elektricna stolica