Komentari (10)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Ne mogu da se odlucim da li je lik moj idol, ili ga mrzim kao hitlera. S jedne strane, ima (materijalno) skoro sve, i ostatak zivota mu izgleda nije bio los, i sve to baci niz rijeku zato sto je to sto radi u stvari zlo. Tad mi je idol. A opet sa druge, nije glup, zna sta moze napraviti... Sta ako mu je to namjera? (npr, neko spomenu napad na wtc. Ili, crno ne bijelo da je u Iraku bila agresija. Ili da moodys daje rejtinge po naredjenju vlade, zvanicni izvjestaj. Ili, nesto konkretno protiv Kine, Rusije, Turske.. To bi ipak izazvalo neki heben potres, a mozda i globalni rat. Tad mi nije drag. Ali, vidjecemo uskoro.
Ta informacija je da je napade na nebodere u New Yorku odobrila i izvrsila cifutska organizacija zajedno sa Bushom.A ne Osama.
...malo jači insajder...nevolja je što se može desiti da mu kancertni klavir padne na glavu po sred kakve avenide..slučajno, naravno...
SAD ima otrov koji moze nanijeti vise vrsta raka Snowdenu :\
sad ce te vi amerikanci dobiti 3 gola na kosevu :)
da nije toga ne bi se toliko komadali da ga uhvate zivog
oo jesil ti onaj radikalni pravoslavac sto bi da mjenjsa demografsku sliku Bosne i Hercegovine a? mame ti se na***
Pocinje mi se svidjati ovaj maderfaker