Otkazano više od hiljadu letova
0
Snježna oluja hara sjeverom Amerike
Komentari (4)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Ovo sto neki nazivaju svevisnjim toje snaga prirode i nista vise!!! NJena snaga je najveca i drugo nista ne postoji ostalo je sve izmisljotina dabi podjelilo narod na nesto vise osim boje!!!!!
HAARP!
oruzje silno, nuklearne bombe i avijacija silna, mehanizacija al dzaba svevisnji ima silu u svojim rukama, nema odbrane od poplava, snijega, cunamija,, tornada, zemljotresa. Tako da roknuti toliko civila u zadnjih nekoliko godina proliti toliku nevinu krv djece, zena i drugih nemoze ostati nekaznjeno. Dakle dzaba im mehanizacija i svo oruzje ne mogu nista protiv snijega very simple niti se tenk moze kretati, niti helikopter ni avion letiti. Jednostavno svevisnji kaznjava gresnike uzurpatore i nasilnike
Hara Kiri gradom!!! LOL