Neformalna priča dva predsjednika
0
Snimljen razgovor Obame i Medvedeva o raketnoj odbrani
Komentari (10)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
valjda je ovo zeleno svjetlo vlasima za progalsenje nezavisnosti
Sarajevo-x com. je prenio samo mali dio saptanja dva Predsjednika. Medjutim glavno pitanje Obame Gsn Medvedevu je bilo;-A sta da radimo sa Bos.Poturicama,na sto je Medvedev odgovorio;-Protjerajte ih u moju Tunguziju iza Urala,tamo ima mnogo posla za njih u gasnim poljima, samo nece moci padati na serdzadu vec na guzicu od posla.
sta vi ljudi komentarisete kako ste jadni, nidje veze komentari i razgovor obame i medvedeva......
http://betdojava.blogger.ba/
ovo je vrlo normalno, koga ovo treba da iznenadi?? i onda se mi ljutimo kad zlatko priča sa darijanom...
jeli siguran ovaj oglaba da ce dobiti na izborima
i Barak bi samo da izbore dobije
Pa krenite, istjerajte nas! Cekamo vas!!! Samo znate lajati...
poslati srbe u Jalalabad da budu sa svojim bradonjama i jedinim drugim vjerskim ratnicima.
Zajedno sa USA, istjerati vlahe sa Evropskog zemljista! Pakistanci ili ti Vlasi, jedno te isto njesra, nemaju nikakvih problema sa klanjem po ulicama, BARBARI!