Komentari (109)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Ovako je i nama bilo tokom '90-ih, a svijet gleda i šuti na ove zločine isto kao i onda.
I onda nas svijet misli da bi se Evropa/SAD pocesala za nas da se zarati ovdje. Ambiciozno je to razmisljanje, bolje je vjerovati prethodnom iskustvu, a znamo kad su tek reagovali prosli put.
@BullevarKljuna Gdje to i koji i koje vrste? Uporedi ih sa logorima koje su Srbi imali po RS-u i Srbiji, pa onda piši.
PRIKAŽI ODGOVORE (3)
Lici na manjacu, KERATERM, Dretelj, Heliodrom itd
Zato se ne zavaravajte i ne prizivajte nesreću, bilo je ovako 92 biće i ubuduće jer zapad zaboli lakat za muslimane.
Meni lici na KPD-Zenica paviljon 5 93gd
Pa ne jedu dzaba sismise zohare bube stjenice.Pod hitno poslati medjunarodne istrazioce u tu komunisticku propagandu.Dqvno su istrazitelji dokazali da ti logori postoje.
Pa ovi Kinezi trebaju se sami prijaviti u Hag.Nije dzaba Trump sankcije uvodio.Treba podici tuzbe Medjunarodnim sudovima za ovakva djela.Uzas sta su spremni ti rujanski sateliti.
Ovo lako mogu biti obični zatvori
Nigdje nikog. Ne kažem da nisu logori, ali ne vidi se niko. Zadnje što je prikazano može biti i kineska regularna kasarna ili bili šta drugo. Da je snimio ljude koje vojnici ili policajci postrojavaju, poneke face ljudi koji skrušeno izlaze iz tih zgrada koje se prepoznaju da nisu tipične kineske, to bi bio neki dokaz da u tim zgradama ima i Ujgura. Ali nigdje žive duše, samo zgrade, i šta nam tačno tu govori a je to logor za Ujgure?
Koja užasna nacija su ti kinezi. Jedu pse, pacove, drže ljude u logorima. Bojkot kineskim proizvodima.
Cuj ovih bosnjaka, kae: ne kupujem kinesku robu hahaha. Pa koji to proizvod ima a da nema bar najmanju povezanost sa kinom (nazalost)
Ujguri najmiroljibiviji, sjedilački turkijski narod. Kroz vijekove su uvijek sarađivali sa Tibetancima.
Jebli mamu cigansku. Neću od vas nista kupiti pa makar umro.
Hahahahahaha pa klocu baci odmah taj mobitel s kojeg si napisao ovaj komentar.
Sr,nje u Ruandi
Nekupujem kinesku robu
Ne podržavaju džaba šišmišojedi jikane, ista je to bagra
Možete li očekivati pravednost prema sebi, kad niste pravedni prema drugima. S. P.
radi ekonomije jeftine radne snage i stranih firmi u kini tj za pare se suti....gofna licemjerna sve je u khurzu u ovom svijetu...
Ko kod kupi huawei on je saucesnik,pametni razumiju
Na ovom snimku ja nista ne vidim, a još samo treba da se oglase Austrijanci da su zabrinuti