Komentari (41)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
sloboda se placa krvlju, pa tako i ova u egiptu! SLOBODA NARODU EGIPTA, DOWN WITH MUBARAK!
kad ćemo mi? netreba ni nama lider nemaju ih ni oni
mamicu ti krstasku j.ebe.m pogledaj sta rade amerikanci po guantanamu i abu graibu, mrcare, muce, torturisu siluju, pogledaj sta su radili rusi po cecenij, ili klanje djece po bosni i i silovanje zena od krstasa fanatika....arapski muslimanski svijet je imao civilizaciju dok ste vi ovdje zivili ko strvine po zemunicama, i vi da dajete lekcije nekom,
udri ga mehmede
Sve se moze na civilizovan nacim. Nije prosli milenij i ne moramo se ko neandretalci ponasati.Ne moraju se diktatori lincovati nego fino uhapsiti pa u zatvor. Al arapi, il bar po mom misljenju, citav taj Islamski svijet u Aziji je retardiran i mentalno zaostao. Brdjani najobicniji
Papak jedan zadojeni, upališ li ti teve katkad, pogledaš li vijesti? Grčka, Francuska, Njemačka, Engleska, to ne vidiš, ha? Udavi se u svojoj mizeriji, gnomu uzaludni.
Ja ne vidim da je iko obješen...
vec vidjena i poznata slika sa znanim krajnjim efektima... gdje ste bili nigdje sta ste radili nista, a nama je jos bolje nego sto je bilo :)
Mnogi svjetski politicari su polupali loncice .. rado bi vratili Mubaraka koji je cuvao mnoge extremne partije pod kontrolom . Egipat je sada na putu \" demokratskih \" promijena . Sad ce mnoge boliti glava , posebice Izrael !
zaboravih dodati: @@saksofon, kretencino, takvi kao ti su idealno topovsko meso.
@@saksofon: I Rumunija je vjerovatno bila islamska zemlja, o Srbiji da ne govorimo.
zamisli da si gladan i da protestuješ da te napada neko od 200 iz porodica koje je alija izetbegović i mafijaši čelo i gaši stvorili,normalno da čes nekog ubiti
Pro-Mubarakove pristalice vjerujem da su jos jedino radi o Mubarakovoj policiji ,u civilu koja se grcevito bori za svoja radna mjesta, jer je drzavni aparat jako dobro placen za razliku od egipatskog radnika.
Da ti neko kroz carsiju tako proleti, zar ga ne bi nahranio \'vjecnom vatrom\'?
Igra asocijacija: captain picard star tracks maloljetna djevojcica udaranje kamenovnje lincovanje elektricni orgazam mac osvajanja sado/mazo mozak na pasi i konacno rjesenje je?
Sta jadni narod??? Pa ovo je r.u.lja koja u.b.i.j.a! To ima samo u islamskim zemljama, da rulja kaznjava, lincuje, kamenuje bez suda! J.E.B.A.T I.H !!!!!