Komentari (30)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Bože, pa ne može se tako odnositi prema Izraelu!? Sad će oni sazvati vanrednu sjednicu Savjeta bezbjednosti i angažovati američku vojsku da ispale rakete zemlja-nebesa.
Izjava dana: "Ja sam ZA eutanaziju. Mi se naime prvo trebamo pobrinuti za LJUDE. A da bismo se pobrinuli za ljude, trebamo se prvo založiti za eutanaziju DŽUKELA... na vlasti." Nj.V. Omerbašić http://wiki.royalfamily.ba/wiki/Mensur_Omerbašić
Gdje ona pametnica sto rece :Obama naredio snijegu da pada?
Iznanadio ih snijeg usred zime!
neki dan covjek ide na bliski istok I pita me imam li sta kome da posaljem ja fino kazem imam da ponese cetiri zimske gume na sta mi se on smijao... ko se zadnji smije najsladje se smije ili nista ne konta :)
Joj ako nafta smrzne
Ovaj snijeg se izgleda ne sali.
Enek vide kako je u rovu a pada snjeg !!! Mislim da je primirje na vidiku
Gdje treba padati , ne pada a gdje ne treba , pada.
Cinjenica je da se klima poremetila i gotovo.
neka vide kako je nama svake godine a pogotovo neka vide kako je zimi kad je loža preko 7 kuna....
Poslanika.a.s je rekao nece nastupiti sudnji dan dok pustinja ne ozeleni. Prema ovome nadati se da ce ove pojave kao i kise biti redovne na ovim prostorima.
A ona pobjeli ! E jedino ako nije bio daltonista
sto jest jest...zelenije je vise nego prije...a i kise su cesce.
PRIKAŽI ODGOVORE (1)
Zadnje upozorenje je ,pa nek razmisle...
i ti smijesan :)?
a sta bi sa onom molitvom za kisu od prije par dana?
PRIKAŽI ODGOVORE (7)
hajde ba sta je..mora li samo nas rokati pa i taj snijeg.. pa lopate skociti na 100 km.. nek ciste je*at ih... boli me ona stvar kakvo je vrijeme i zinzibaru..