Komentari (11)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
30 cm snijega ...nezapamceno i necuveno ......kako li ce doci do fast fooda stoka debela
Tolike godine smo im lizali s.upak a sada im zelimo zlo.Mi smo pravi z.lobni baHlijaci sa cistom H.riscanskom krvi u sebi
Šta su zaslužili i šta će ih stići 30cm snijega je mala maca. Na nas Bosance da padne 2 metra snašli bi se bolje od eskima.
onaj konj sto je ustvari ovca a ne lici ni na jedno bi trebao biti ljama ili alpaca
Bravo za redakciju klix-a, redovno nas obavjestavaju o vremenskoj prognozi za ameriku. Ne bih mogao zaspat, a da ne cujem hoce li sutra padat snijeg ili kisa u Washingtonu. Inace amerikanci cim se probude, otvaraju klix.ba, da provjere prognozu...
Boli me briga :D
dabogda vas potamamila
Puno je to 30cm snijega? Stace biti ako padne 31cm. Nedo Bog nikome. :-)
snijeg ce MOZDA dostici CAK 30cm hahahhaah koja ste vi mraka pa vam ovo neka vijest
Dosta mi je više Amerike i njhovih oluja i jada. Ovde nema 10 cm snjega i odmah neka frka se pravi. Ne znam ko je gori oni što plasiraju vijesti ili vi što ih senzacionalistički objavljujete.
kaka je ono avetinja na slici tobejarabi, ko da je ovca je.b.a.la konja